Prodej chaty, 143 m2 - Javorník

Prodej chaty, 143 m2 - Javorník
  • Adresa Javorník
  • Ev. č. RT1148-01920
  • Typ chata
  • Plocha 143 m²

info v RK

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Hledáte místo, kde si odpočinete od každodenního shonu, obklopeni krásnou přírodou a čerstvým vzduchem? Nabízíme vám jedinečnou možnost vlastnit chatu v populární chatařské oblasti Filipovo Údolí, která splní všechna vaše přání o dokonalém úniku do přírody.
Jen 100 metrů od chaty se nachází lyžařská sjezdovka, což činí tuto nemovitost ideální pro milovníky zimních sportů. V létě si můžete vychutnat okolní přírodu při pěších výletech či cykloturistice. Výhodná poloha chaty nabízí nespočet výletních možností: Velká nad Veličkou je vzdálena pouhé 3 kilometry, hranice se Slovenskem jen 6 kilometrů a do Veselí nad Moravou dojedete za necelých 20 minut.
Chata disponuje čtyřmi neprůchozími pokoji, které zajišťují dostatek soukromí pro všechny hosty. S kapacitou až pro 8 osob je ideální pro rodinné dovolené nebo setkání s přáteli. Obývací pokoj s krbem se postará o příjemnou atmosféru v chladnějších dnech.
Součástí chaty je moderní wellness s infrasaunou, masážní vířivkou pro 5 osob a sprchovým koutem. Po dni plném aktivit si můžete odpočinout na terase nebo využít zastřešeného a osvětleného posezení před chatou.
Chata disponuje prostornou garáží.
Rozlehlá zahrada je ideální pro dětské hry a společné letní večery u ohniště s posezením. K dispozici je také pitná voda z vlastní studny s úpravnou, která zajišťuje její kvalitu po celý rok.
Díky kombinovanému vytápění elektrickým topením a dřevem je chata obyvatelná po celý rok. Moderní technologie jako Wi-Fi připojení vám zajistí spojení se světem a parkování přímo u chaty zase usnadní váš příjezd.
Tato chata je více než jen místo pro odpočinek – je to místo, kde se můžete cítit jako doma, ať už přijedete na týden nebo se rozhodnete zůstat mnohem déle.
Přijďte a přesvědčte se sami, jaké kouzlo Filipovo Údolí nabízí!
Neváhejte si sjednat prohlídku, zajistíme Vám financování i veškeré právní služby.

Jsem zde pro vás, Jana Kutná a EXPLICIT REALITY

Údaje k nemovitosti

KategorieChata
LokalitaJavorník
OkresHodonín
Velikost4 pokoje
Plocha užitná143 m²
Plocha pozemku1.757 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuPolosamota
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Míst k parkování2
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Terasaano (4 m²)
KomunikaceZpevněná
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
VodaStudna
OdpadSeptik
TopeníLokální elektrické

Podobné nemovitosti