Prodej chata, 16 m² - Fulnek - Jerlochovice

Prodej chata, 16 m² - Fulnek - Jerlochovice
  • Adresa Fulnek - Jerlochovice
  • Ev. č. RT1000-00211
  • Typ chata
  • Plocha 16 m²

996 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Poklidná romantická chata u rybníčka na okraji Fulneka k zahradničení i relaxu

Pokaždé když přijedu na tuto romantickou rekreační chatu na okraji Fulneka, tak se mi odsud vůbec nechce. Člověk má chuť rozpálit gril, otevřít plechovku něčeho studeného a sledovat vlnky na hladině sousedního rybníčka. Takový tu vládne klid a pohoda. Nakonec, víte co? Přijďte se podívat sami. Zavolejte mi a dohodneme si konkrétní čas Vaší prohlídky anebo individuální předtermín.

Na co se tu můžete těšit:

Na poctivých betonových základech stojí dřevěná chata 16 m2. A když už hovořím o základech, překvapí Vás, že celá chata je podsklepená. Nedávné přívaly vody se dovnitř nedostaly, takže máte jistotu, že uložené věci Vám neodplavou. Chci tím říci, že ze záplav tu nemusíte mít obavy.

V hlavní místnosti je moc chytře vyřešená sklápěcí dvojpostel, která přes den nezabírá místo. O dostatek denního světla se starají dvě okna směrem na východ a jih. Do chaty dovedena elektřina, takže i lednice a cokoli jiného tu bude fungovat. Chata je dnes určena pro víkendové užívání. Pokud byste uvažovali o celoročním bydlení, bude potřeba ji tomu přizpůsobit. V přední části chaty je malá zastřešená teráska tak akorát na dvě křesílka a stoleček na kávu.

Zahrada je krásně rovinatá a celá oplocená. Že to je fajn, potvrdí všichni pejskaři nebo rodiny s dětmi. Na zahradě jsou jak ovocné stromy, tak i fóliovník a dost prostoru pro záhony. Celá zahrada má totiž 512 m2, takže i prostornou pergolu si tu krásně umím představit. A jestli Vy také, to zjistíte při osobní prohlídce. Tak mi zavolejte.

A fajn věcí je, že jsme jen asi kilometr od fulneckého náměstí. Takže na kole jste tu za pár minutek a ani se nezadýcháte. Mimochodem od stejných majitelů prodáváme kousek odsud i byt 3+1 s prvotřídním výhledem na zámek. Tak pokud hledáte kromě zahrady i nové bydlení, můžete mít oboje současně.

A ještě zpráva pro kolegy makléře. Máte-li potenciálního zájemce, klidně s ním přijďte na prohlídku. Jsme otevřeni spolupráci, aby Vaši i naši klienti byli spokojeni.

Údaje k nemovitosti

KategorieChata
LokalitaFulnek - Jerlochovice
OkresNový Jičín
Velikost1 pokoj
Užitná plocha16 m²
Plocha pozemku512 m²
Stav objektuDobrý
BudovaDřevěná
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
Terasaano (2 m²)
VodaStudna
Elektřina230V
Aleš Drnovský
Školská čtvrť 1343
Frenštát pod Radhoštěm
ales.drnovsky@gmail.com

Zobraz 13 nabídek