Prodej chata, 59 m² - Cheb

Prodej chata, 59 m² - Cheb
  • Adresa Cheb
  • Ev. č. RT1363-26853
  • Typ chata
  • Plocha 59 m²

1 700 000 Kč

bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

 

Prodej chata, 59 m2 - Cheb Švedský Vrch

Hledáte únik od městského ruchu a toužíte po místě, které nabízí klid a soukromí? Představuji vám jedinečnou příležitost vlastnit chatu s rozlehlým pozemkem nacházející se v klidné chatové oblasti Švédský vrch - Malý ráj , kde si můžete dopřát odpočinek uprostřed přírody, přesto však s výbornou dostupností do centra města Chebu.

Chata o užitné ploše 59 m2 je prakticky uspořádaná a skládá se z prostorné vstupní verandy, útulné kuchyně, obývacího pokoje, ložnice a koupelny s WC. Chata je momentálně vytápěna dvěma kamny a je napojena na vodu, připraveno je i připojení elektriky.

Pokud byste toužili po větším prostoru, je zde možnost zbourání stávající chaty a výstavby nové do 35 m2, také se nabízí možnost změnit uzemní plán z ostatní plochy na zastavěná plocha a nádvoří a postavit si tak vysněný dům.

Rozsáhlý pozemek o velikosti 1334 m2 nabízí spoustu možností pro využití. Na pozemku se nachází bazén a betonový krb, ideální pro letní grilování a rodinné oslavy. Součástí je také malá kůlna pro uložení zahradního nářadí a parkovací místa. Pozemek je částečně ve svahu a nabízí i možnost oplocení parkovacích míst, čímž dojde k jeho rozšíření.

Lokalita Švédský vrch je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid a přírodu, ale zároveň chtějí mít na dosah veškerou občanskou vybavenost. Blízkost autobusové i vlakové zastávky zaručuje pohodlné spojení.
Několik chat v chatové oblasti je obýváno celoročně, což zajišťuje bezpečnost a ochranu před vandaly.

Bližší informace vám rád poskytnu na uvedeném telefonním čísle, e-mailu nebo při osobní prohlídce.
777 558 730, pavel.jaros@kwcz.cz

Údaje k nemovitosti

KategorieChata
LokalitaCheb
OkresCheb
Velikost2 pokoje
Užitná plocha59 m²
Plocha pozemku1.334 m²
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuPolosamota
Míst k parkování3
ParkováníAno
Terasaano (13 m²)
Bazénano (20 m²)
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
TopeníLokální tuhá paliva