Prodej chalupa, 236 m2 -

Prodej chalupa, 236 m2 -
  • Adresa Suchá 7
  • Ev. č. RT1152-00240
  • Typ chalupa
  • Plocha 236 m²

4 666 200 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Na krásném místě v obci Suchá, 10 km od Jihlavy, nabízíme k prodeji chalupu, která po rekonstrukci může sloužit jako rodinný dům, nebo investice. K nemovitosti náleží pozemek o velikosti 2789 m2, z něhož část tvoří rozlehlá zahrada a část sad se vzrostlými ovocnými stromy.

Dům je zděný ze smíšeného zdiva, samostatně stojící a má zastavěnou plochu 236 m2. V přízemí se nachází chodba s klenutým stropem a malou komůrkou, koupelna s vanou a sprchovým koutem, WC a bytová jednotka se současnou dispozicí o velikosti 2+1 (v pokojích jsou dřevěné stropy a v kuchyni kamna na dřevo). Podlahy jsou betonové, okna dřevěná a střecha je pokryta betonovými taškami. Energetický štítek G vám dává možnost provést důkladnou rekonstrukci, dosáhnout vysoké energetické účinnosti a získat dotaci. Celé první patro tvoří obrovská půda o velikosti 200 m2, kde lze vybudovat další pokoje. Vytápění domu zajišťují plynové vafky, ohřev vody elektrický bojler. Na pozemku je vlastní studna a odpad je sveden do septiku. Před 15 lety prošly elektrorozvody rekonstrukcí a jsou v mědi (220 a 380 V).

Na obytnou část navazuje dílna a dále pak dvorek, na kterém jsou postaveny chlívky pro zvířata a zděná stodola o velikosti 72 m2. Zde by v budoucnu mohla vyrůst garáž, garážové stání, nebo např. zahradní pergola. Součástí prodeje je i přilehlá slunná zahrada s ohništěm, kamenným krbem, udírnou a sad. K nemovitosti jsou dvě přístupové cesty, z nichž jedna je obecní asfaltová.

Pokud hledáte chalupu, bydlení, nebo investici, a to všechno na krásném a klidném místě, tak neváhejte s prohlídkou a kontaktujte makléře!

Údaje k nemovitosti

KategorieChalupa
LokalitaSuchá 7
OkresJihlava
Velikost2 pokoje
Plocha užitná236 m²
Plocha pozemku2.789 m²
Plocha zastavěná236 m²
Plocha zahrady1.000 m²
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
Výtahne
KomunikaceAsfaltová
VodaStudna
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadSeptik
TopeníLokální plynové