Prodej chalupa, 200 m² - Strážná

Prodej chalupa, 200 m² - Strážná
  • Adresa Strážná
  • Ev. č. RT1303-38166
  • Typ chalupa
  • Plocha 200 m²

6 900 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej krásné chalupy na pozemku 3717m2 - Strážná

Klid, krásné prostředí, velký udržovaný pozemek, možnost celoročního bydlení. Vše uvedené splňuje novinka v nabídce, kterou Vám s potěšením představím,
Jedná se o chalupu, nacházející se v obci Strážná, která v tuto chvíli nabízí dispoziční řešení 4KK s prostornou koupenou a samostatnou toaletou. K dispozici je také dílna, kterou je možné přebudovat případně na další obytný prostor. Součástí je i velmi prostorná garáž, která pojme i vetší vůz. Chalupa je částečně podsklepena. Pokud toužíte ještě po větším prostoru, máme tu nádhernou půdu o rozloze cca 180m2, která doslova vybízí k rozšíření obytné plochy. A co víc zadní část umožňuje vstup přímo do zahrady, kde je možné vybudovat příjemné posezení.

Vytápění je primárně řešeno krbovými kamny s výměníkem, která bezesporu příjemně dokreslí příjemnou atmosféru. K dispozici je samozřejmě i elektrokotel s možností dálkového ovládání. Tedy v zimních měsících dorazíte již do vytopeného objektu. Odpad sveden do jímky, k dispozici je internet.

Chalupa je zasazena do krásné přírody , nabízející absolutní klid a soukromí. Velikost pozemku, který je i prakticky dorozdělen, umožňuje i případný chov koní.
Nemovitost je možné ihned užívat, avšak je tu velký prostor k případnému rozšíření či dotvoření. Zastavěná plocha činí cca 10x20m.
Jedná se o ideální investiční příležitost.

Obec Strážná se nachází v okrese Ústí nad Orlicí v Pardobickém kraji. Leží sedm kilometrů východně od Lanškrouna. Žije zde 116 obyvatel. Na Dolní Moravu cesta zabere cca 30minut, v blízkém okolí je k dispozici několik sjezdovek.

Cena 6.900.000Kč včetně provize RK a právního servisu.

Velmi rád Vám tuto zajímavou nemovistost představím osobně.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieChalupa
LokalitaStrážná
OkresÚstí nad Orlicí
Velikost4 pokoje
Užitná plocha200 m²
Plocha pozemku3.717 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
GarážAno
Počet garáží1
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadJímka
TopeníÚstřední elektrické