Prodej chalupy 103m2

Prodej chalupy 103m2
  • Adresa Horní Krupka 16, Krupka
  • Ev. č. RT1198-00015
  • Typ chalupa
  • Plocha 206 m²

5 500 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

V exkluzivním zastoupení klienta Vám zprostředkuji prodej této pohádkové chalupy, která se nachází na jižním pozemku v Krušných horách, konkrétně v Horní Krupce u Teplice.

Chalupa pochází z roku 1848 a má bohatou historii. Do 2.světové války sloužila jako dům důlního steigra (důlní dozorce), po válce zde bydlel hajný.

Chalupa byla v posledních letech rekonstruována, byla instalována nádrž na vodu o objemu 1900 litrů (voda je dovážena cisternou).

Svažitý pozemek o rozloze 2467m2 nabízí dostatek soukromí, klidu i prostoru pro vše, co máte rádi. Majitelé o chalupu neustále pečují a ať se podíváte kamkoli, uvidíte, že to dělají s láskou a péčí.

V přízemí nalezneme prostornou chodbu, menší světničku (kuchyň s jídelnou), dále větší obývací pokoj (zde uvidíme i původní zazděné výdejní okénko důlního steigra. Vedle obývacího pokoje se nachází menší pokoj (nyní využíván jako dílna. Vedle tohoto pokoje se nachází sklípek s nádrží na vodu. Díky tomu, že je ve svahu, udržuje si stálý chlad. V přízemí se dále nachází menší šatna s elektrickým bojlerem a koupelna se sprchovým koutem a WC.

Jakmile vystoupáme po schodišti do 2.patra, přivítá nás chodba s příjemným posezením a s překrásným výhledem na zahradu a do širého okolí. Po obou stranách chodby jsou situovány další dva podkrovní pokoje.

V blízkém okolí se nachází lanová dráha, lyžařský areál, velké množství cyklotras. Pokud rádi sbíráte houby, tohle je to pravé místo pro Vás.

Neváhejte a rezervujte si termín osobní prohlídky a zažijte tuto jedinečnou pohádkovou atmosféru.
S případným financováním Vám rádi pomůžeme.

Údaje k nemovitosti

KategorieChalupa
LokalitaHorní Krupka 16, Krupka
OkresTeplice
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná206 m²
Plocha pozemku2.467 m²
Plocha zastavěná103 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaKamenná
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuPolosamota
ZástavbaRekreační
Rok výstavby1848
ZařízenýAno
Výtahne
Sklepano
KomunikaceNeupravená, Šotolina
DopravaSilnice
Elektřina230V, 400V
OdpadJímka, Trativod
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické