Prodej jedinečného bytu 6+kk, 160 m2, Liberec - Lidové sady

Prodej jedinečného bytu 6+kk, 160 m2, Liberec - Lidové sady
  • Adresa Zborovská 842/12, Liberec
  • Ev. č. RT1146-06473
  • Typ byty 6 a více pokojů
  • Plocha 160 m²
  • Vlastnictví osobní

14 970 000 Kč

konečná cena včetně provize a právních služeb, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Byty jako je tento se prodávají výjimečně.
Fantastická lokalita, velmi nadstandardní výměra i zahrada u domu. To všechno v lokalitě, která je liberecký drahokam.

Lidové sady právem patří mezi nejoblíbenější, nejlukrativnější a nejdražší lokality ve městě. Už historicky lokalita patřila k oblíbeným a proto je tu soustředěna vilové zástavba. Tato zástavba s dostatkem zeleně a klidu dává lokalitě nezaměnitelný genius loci. Samozřejmostí je kompletní občanská vybavenost i dostupnost.
Dům a byt najdeme ve Zborovské ulici, která je v klidné části Lidových sadů, stranou od davů turistů a hlavního ruchu a provozu. Dům je na skvělé místě přímo u školy, školky, parku, hřiště a samozřejmostí je parkování před domem.

V 1. patře vilky z roku 1908, kde jsou 4 bytové jednotky najdeme byt, který vám představím. K domu náleží zahrada o ploše 1.204 m2, která působí jako vlastní lesopark - rododendrony, keře, stromy. Na zahradě je i tak dost místa pro posezení nebo dětský koutek. Zahradu užívají všichni spoluvlastníci a každý má k dispozici část dle dohody. Sousedské vztahy jsou v domě na výborné úrovni a tak dochází k dalším úpravám a revitalizaci domu. 

Představme si nádherný samotný byt.
Na podlahové ploše 160 m2 majitelé vytvořili vkusnou rekonstrukcí nádherný byt, který respektuje místo, stáří domu a zároveň nabídne moderní pojetí bydlení. 
Celková dispozice bytu je 6+kk, kdy jsou k dispozici 2 koupelny. Historicky byl v bytě malý byt pro služebnou, která měla vlastní sociální zázemí. Jedná se o první pokoj hned u vstupu. Je na vás, zda o pokoj rozšíříte byt, využijete ho pro dvougenerační bydlení, samostatnou ložnici s koupelnou nebo například jako kadeřnické studio. 
Aktuálně jsou v bytě využívány 2 hlavní ložnice, společenská místnost, obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, pracovna / sklad a samostatné WC i koupelna. Samozřejmě nemohu zapomenout na balkon, který je přístupný přes chodbu a nabídne necelých 8 m2 prostoru pro relax a pohodu s výhledem do Zborovské ulice. 

Nicméně na bytě není nejzajímavější jeho velikost nebo výměra, ale jeho duše. Pokaždé, když se bytem procházím, usmívám se, vnímám atmosféru, místo, výhledy do okolí, množství oken i slunce. Velmi těžko se to popisuje, to zkrátka musíte zažít na prohlídce. 

Atmosféru vykouzlili majitelé spojením několika věcí, kdy jim s designem pomáhali místní architekti. Začnu dřevem, které tu dominuje - parketové podlahy, původní renovované dveře a dřevěná okna. Snoubeno s bílou výmalbou, moderní kuchyní a především dostatkem oken vytváří otevřený vzdušný prostor. Z oken nechybí výhled jak na okolní vzrostlou zeleň, tak samozřejmě na Ještěd. 
Nicméně, ať jsem upřímný, koupelna prošla rekonstrukcí před cca 15 lety a současným standardům designu už neodpovídá. Stejně tak vás čeká dokončení posledního pokoje a druhé koupelny. Vše ostatní je tu již hotové a připravené pro život. 

Právě tady můžete žít svůj "la dolce vita" 
Neváhejte mě kontaktovat a sjednáme si osobní prohlídku.
milfajtreality.cz/rodinny-byt-zborovska

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 6 a více pokojů
LokalitaZborovská 842/12, Liberec
OkresLiberec
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná160 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Výtahne
Balkónano
Sklepano
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
TopeníÚstřední plynové