Prodej byty 4+kk, 147 m² - Praha - Vršovice

Prodej byty 4+kk, 147 m² - Praha - Vršovice
  • Adresa Bělocerkevská 634/6, Praha - Vršovice
  • Ev. č. RT1360-07003
  • Typ byty 4+kk
  • Plocha 147 m²
  • Vlastnictví osobní

17 490 000 Kč

 

Prodej bytu 4+kk přes celé podlaží, 147 m2 | Vršovice

Byt o ploše bezmála 150 m2 (bez terasy), který se rozprostírá na půdorysu celého domu. Bez sousedů nad hlavou i kolem bytu se tak ve spojení s výtahem, který jezdí soukromě až přímo do bytu, jedná o unikátní alternativu k rodinnému domu bez ztráty výhod umístění v širším centru, tedy nedaleko Edenu.

Podkroví byt nebyl ochuzen o některé typické prvky, jako jsou například odhalené trámy, je však pojat zcela moderně. Velký obývací pokoj s kuchyní (přes 60 m2) prosvětluje prosklený roh s terasou (7 m2), které je orientovaná východním směrem. Zásadním rozdílem proti standardním podkrovním bytům je však hojné využití okenních výklenků, díky kterým je například v obýváku prostor zcela standardní - navíc oživen otevřeným stropem až do cípu střechy.

V bytě nechybí dvě koupelny, dvě ložnice a pracovna. Sekce ložnic je od obytné zóny oddělená, je umístěná na druhé straně bytu. Hlavní ložnice rodičů s atypickým tvarem je umístění v rohu bytu (domu) a k dispozici má vlastní šatnu. Hlavní koupelna (s vanou) je pak hned vedle. Dětský pokoj s výklenkem orientovaným na jihozápadní stranu sousedí s hlavní ložnici i pracovnou, která je nejmenším pokojem).

Výtah vás vyveze přímo do haly bytu (na čip), ve které je rovněž umístěná komora/šatna. Další úložný prostor pak tvoří také sklep (2,4 m2), půdní prostor nad podhledy a využít lze rovněž schodiště bytu - přístup tedy není pouze přes výtah. V koupelnách je elektrické podlahové topení, o teplotní komfort se v letních měsících stará taktéž klimatizace ve všech místnostech a venkovní el. žaluzie. Použity jsou kvalitní dřevěné podlahy, posuvné dveře do pouzder nebo designové radiátory.

Původní cihlový dům se nachází na ulici Bělocerkevská, kousek od křižovatky u Edenu, tedy s perfektní dostupností MHD. Pokud vás o tomto unikátním bytě zajímá více informací, rád vám pošlu odkaz na samostatný web nabídky s detailním popisem.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 4+kk
LokalitaBělocerkevská 634/6, Praha - Vršovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Typ bytupodkrovní
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha147 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Půdní vestavbaano
ZařízenýČástečně
Výtahano
Terasaano (7 m²)
Sklepano (2 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové, Podlahové