Prodej byty 4+kk, 95 m² - Ostrava - Poruba

Prodej byty 4+kk, 95 m² - Ostrava - Poruba
  • Adresa U Soudu, Ostrava - Poruba
  • Ev. č. RT1269-00238
  • Typ byty 4+kk
  • Plocha 95 m²
  • Vlastnictví družstevní

6 799 000 Kč

včetně provize

 

Prodej byty 4+kk, 95 m2 - Ostrava - Poruba, U Soudu

Hledáte nadstandardní bydlení, kde budete mít centrum Poruby doslova jako na dlani? Bydlení, bez starostí s každodenním parkováním Vašeho vozu? Pak právě Vám exkluzivně nabízím tento prostorný byt 4+kk s balkonem a vlastním parkovacím stáním v rezidenčním komplexu U Soudu v Ostravě - Porubě.

Byt 4+kk je orientovaný na tři světové strany. Dispozici tvoří jižně orientovaný obývací pokoj se vstupem na balkon a kuchyně s kvalitní linkou a vestavěnými spotřebiči (lednice s mrazákem, trouba, mikrovlnka, indukční varná deska a digestoř). Kuchyňská linka je vybavena také osvětlením, kvalitními mechanickými komponenty a spousty úložného prostoru. Ve středu bytu, který obklopují tři neprůchozí pokoje, se nachází chodba s vestavenými skříněmi, prostorná koupelna a samostatná toaleta. Jeden pokoj je směřovaný na západ do ulice U Soudu a disponuje francouzským oknem. Další dva pokoje jsou orientovány na sever a jsou bohatě vybaveny kvalitními úložnými prostory.

K bytu náleží 1 parkovací stání ve společné garáži (+ možnost pronájmu dalšího park. stání), komora na patře a sklep. Skvělým benefitem je také společná sluneční terasa na střeše domu, kde je k dispozici i koupelna a toaleta. Byt samotný má rozlohu 88,49 m2 + balkon 4,37 m2 + komora na patře 2,03 m2. Měs. náklady na bydlení činí 6.409,-Kč včetně FO a služeb pro 1 os. Jedná se o družstvo bez možnosti převodu do osobního vlastnictví, anuita je na této bytové jednotce zcela splacena. Ať už se rozhodnete vyrazit do parku, restaurace či na obyčejný nákup, všude budete za pár minut. Dům svou polohou zajišťuje opravdu ideální dostupnost. Pro bližší informace mne kontaktujte, doporučuji prohlídku.

Velmi úsporná B

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 4+kk
LokalitaU Soudu, Ostrava - Poruba
OkresOstrava-město
Náklady na bydlení6.409,-Kč včetně FO a služeb pro 1 os.
VlastnictvíDružstevní
Převod do OVne
Užitná plocha95 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
Míst k parkování1
ParkováníAno
GarážAno
Výtahano
Balkónano
Sklepano
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové