Prodej byty 4+1, 83 m² - Pula

Prodej byty 4+1, 83 m² - Pula
  • Adresa Pula, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03576
  • Typ byty 4+1
  • Plocha 83 m²
  • Vlastnictví osobní

228 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Byt - Šijana, Pula, 83,12m2

V širším centru města Pula, přesto v bezprostřední blízkosti všech zařízení, která zaručují městský životní styl, a také v blízkosti turistických atrakcí (5 minut od známé Pula Areny), se nachází tento hezký apartmán se třemi ložnicemi, dvěma toaletami a pohodlným balkonem a lodžií.

Byt se nachází ve čtvrtém patře z celkem čtyř v této dobře udržované budově, ve které je celkem deset bytů. Střecha byla kompletně zrekonstruována v roce 2023, mezi stropem a plochou střechou je 30cm izolace.

Při vstupu do bytu je předsíň s vestavěnou skříní, z předsíně se vchází na toaletu pro hosty, do jedné ložnice, kuchyně a obývacího pokoje.
Pohodlný a příjemný obývací pokoj má vstup na lodžii a prakticky komunikuje s jídelnou, která je od něj oddělena širokým průchodem. Jídelna pokračuje do kuchyně, do které se vchází ze vstupní chodby a z jídelny se vychází na velmi praktický balkon.
Z obývacího pokoje se dostanete na další chodbu, která vede do klidné části bytu, kde jsou dvě ložnice a koupelna.
K bytu dále náleží sklep 8m2 v suterénu domu.

Byt je velmi příjemný, je velmi dobře prosvětlen přirozeným světlem procházejícím četnými okny a prosklenými plochami, je navržen tak, aby svým obyvatelům poskytoval pocit domova a pohodlí. Byt nabízí výhled na město, autobusové nádraží, základní školu a částečně na moře. Vzdálenost k moři je 500m.

Nachází se ve výborné lokalitě v klidné ulici v klidné rodinné čtvrti s dostatkem parkovacích míst. V blízkosti bytu se nachází doslova vše - školky, školy, autobusové nádraží, parky, dětská hřiště, les, zelený trh, obchody, restaurace a bary, MHD...
Je třeba také poznamenat blízkost veškeré občanské vybavenosti, která je pár minut snadné chůze a je atraktivní pro turisty, jako je Arena, Golden Gate... První městské pláže jsou vzdálené pouhých 10 minut jízdy.

Tento byt má samostatný vodoměr a zesílené plynové potrubí. Má energetický průkaz C.
Nemovitost má zcela v pořádku dokumentaci, je vyřízeno povolení k užívání a byt lze koupit na úvěr.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 4+1
LokalitaPula, Chorvatsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha83 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
ZařízenýAno
Balkónano (6 m²)
Lodžieano
TelekomunikaceInternet, Satelit
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové