Prodej byty 4+1, 90 m² - Praha - Vinohrady

Prodej byty 4+1, 90 m² - Praha - Vinohrady
  • Adresa Slezská, Praha - Vinohrady
  • Ev. č. RT1009-00582
  • Typ byty 4+1
  • Plocha 90 m²
  • Vlastnictví osobní

12 990 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej bytu 4+1, 88,6 m2, Praha 3 - Vinohrady

Nabízíme k prodeji bytovou jednotku 88,6 m2, v činžovním domě z roku 1929, který se nachází v klidné ulici přímo u stanice metra A Flora. Dům prošel rekonstrukcí, která zahrnuje nové společné prostory, schodiště, zábradlí, nový výtah a stoupačky.

Byt v osobním vlastnictví se nachází v 1. patře, orientovaný na východ a západ, což přispívá k příjemné teplotní stabilitě a nabízí hezké výhledy jak do upraveného vnitrobloku, tak do ulice Čáslavská. Silné stěny domu a kvalitní rekonstrukce oken navíc snižují náklady na energie.

Interiér bytu je vkusně upraven – ve dvou pokojích jsou parketové podlahy, zatímco v ostatních místnostech je nová plovoucí podlaha. Zachovány byly původní dubové dveře se zrekonstruovanými zárubněmi a skleněnými výplněmi. V koupelně a na WC je dlažba. Špaletová okna prošla kompletní rekonstrukcí s novými dvojskly a mosazným kováním, což zlepšuje izolaci a celkový komfort.

Topení je zajištěno lokálním centrálním rozvodem tepla přes plynový kotel, který zároveň ohřívá vodu pro koupelnu.

K bytu náleží prostorná sklepní kóje o velikosti 12 m2 a sdílený balkon na patře, vhodný pro věšení prádla či jiné aktivity.

V blízkém okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně obchodního centra Atrium Flora, menších obchodů, restaurací a kaváren. Pro milovníky sportu a procházek jsou v dosahu parky jako Olšanka, Riegrovy sady, Sady Svatopluka Čecha, Sady bratří Čapků a Grébovka. V docházkové vzdálenosti se také nacházejí dvě školky a dvě základní školy, což je ideální pro rodiny s dětmi.

Byt je skvělou příležitostí pro ty, kdo hledají pohodlné bydlení v žádané lokalitě s výbornou dostupností a kompletní občanskou vybaveností. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 4+1
LokalitaSlezská, Praha - Vinohrady
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha90 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
Výtahano
Sklepano