Prodej byty 3+kk, 60 m² - Slavkov u Brna

Prodej byty 3+kk, 60 m² - Slavkov u Brna
  • Adresa Zelnice I, Slavkov u Brna
  • Ev. č. RT1026-01215
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 60 m²
  • Vlastnictví osobní

5 990 000 Kč

včetně provize

 

Prodej bytu 3+kk, 74 m2 - Slavkov u Brna

Tento stylový byt vás zahrne příjemnou vzdušností, promyšleným využitím prostoru a nabídne hned 2 balkóny. To vše jen 20 minut od Brna!

+ 3+kk
+ celková plocha vč. balkonů 74 m2
+ kuchyňská linka na míru se spotřebiči
+ designové a funkční vybavení
+ 3. patro
+ velký sklep
+ vlastní kryté parkovací stání
+ vytápění vlastním kondenzačním kotlem

Máte rádi minimalistický design, který staví funkčnost a pohodlí na první místo? Pak se máte na co těšit. Tento byt je dispozičně řešený jako 3+kk se samostatnými vstupy do všech pokojů a rozprostírá se na ploše 74 m2.

Velký obývací pokoj ve tvaru písmene L poskytuje místo pro posezení u televize, jídelní stůl a vstup na balkón s výhledem do přírody. V rohu místnosti je na míru dělaná elegantní kuchyňská linka, která efektivně využívá každého centimetru a disponuje lednicí s mrazničkou značky Liebherr, sklokeramickou deskou a myčkou AEG, elektrickou troubou Whirlpool, výsuvnou digestoří a granitovým dřezem i baterií Franke.

V ložnici vás ihned zaujme designová stěna za postelí. Za pozornost stojí i samotná postel. Dopřeje vám totiž nadstandardní komfort díky elektricky ovládanému roštu i úložný prostor. V ložnici nechybí také praktické komody a potěší vás i vlastní balkón.

Dostatečné zázemí pro vaše děti či pracovnu najdete v pokoji o velikosti 8 m2. Ten je aktuálně prázdný a čeká, až si ho zařídíte podle svých představ.

Koupelna, ve které vytváří jedinečnou atmosféru betonová stěrka na stěnách, disponuje vanou, umyvadlem, velkým zrcadlem, pračkou, sušičkou, topným žebříkem a úložnými prostory. Betonová stěrka zpříjemňuje také prostředí samostatné toalety s umyvadlem a velkým zrcadlem.

Další úložné prostory přímo v bytě snadno vyřešíte vestavěnou skříní v předsíni, pro kterou budete mít ideální místo ve výklenku u dveří. Své nezbytnosti ale můžete ihned uložit ve zděném sklepě za vstupními dveřmi do bytu.

Styl bytu doplňují kvalitní obložkové dveře v bílé barvě. Podlahy jsou kryté kombinací plovoucí podlahy a dlažby. Plastová okna mají rolety den/noc a sítě proti hmyzu. Kuchyňský kout prosvětluje dřevěné střešním okno. Tepelnou pohodu a ohřev vody zajišťuje vlastní plynový kondenzační kotel.

Bezproblémové parkování zajišťuje vlastní kryté stání před domem. Byt se nachází v bytovém domě postaveném v roce 2017 v klidné ulici Zelnice I ve Slavkově u Brna. Měsíční náklady na bydlení jsou 1869 Kč + zálohy na vytápění plynem a ohřev vody. Byt je k okamžitému nastěhování a provize realitní kanceláři je součásti kupní ceny.

Slavkov u Brna je atraktivní lokalita nejen díky své bohaté historii a krásnému zámku, ale také díky své výborné dopravní dostupnosti do Brna. Město nabízí veškerou občanskou vybavenost – školky, školy, obchody i sportovní vyžití. Je ideální pro rodiny i jednotlivce, kteří hledají klidné bydlení v blízkosti přírody s Brnem na dosah.

Zaujal vás tento byt a chcete si ho prohlédnout na vlastní oči? Rád se s vámi potkám na společné prohlídce.

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaZelnice I, Slavkov u Brna
OkresVyškov
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha60 m²
Podlahová plocha63 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaDřevěná
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2017
Rok výstavby2017
ZařízenýČástečně
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahne
Balkónano (14 m²)
Sklepano (3 m²)
KomunikaceDlážděná
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace