Prodej byty 3+kk, 67 m² - Šibenik

Prodej byty 3+kk, 67 m² - Šibenik
  • Adresa Šibenik, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03599
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 67 m²
  • Vlastnictví osobní

255 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

 

Byt Meterize, Šibenik, 67m2

Nabízíme Vám k prodeji moderní byt o velikosti 67m2 se dvěma ložnicemi a velkou terasou!

Byt se nachází ve zvýšeném přízemí menšího domu z roku 2013. Nachází se v klidné čtvrti Meterize, Šibenik. K bytu náleží prostorná terasa 60m2 a garážové stání 22m2.

Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje, který je propojen s kuchyní a jídelnou, hlavní ložnice, dětského pokoje a moderní koupelny. Obývací pokoj se otevírá na velkou terasu, která nabízí mnoho možností pro dekoraci a relaxaci. Byt se prodává včetně moderního nábytku, což znamená, že je ihned připraven k nastěhování, bez dalších nákladů a starostí se zařizováním.

Čtvrť Meterize v Šibeniku je oblíbenou rezidenční oblastí, která je oblíbená mezi rodinami díky své klidné atmosféře a dobrému spojení se zbytkem města. Tato čtvrť nabízí četnou občanskou vybavenost pro pohodlný život včetně blízkosti škol, školek, obchodů a další běžné občanské vybavenosti. Meterize se nachází v krátké vzdálenosti od centra Šibeniku, což umožňuje rychlý přístup do staré části města a všech jeho kulturních a historických památek.

Tento byt je ideální volbou pro zájemce, kteří hledají klidné a moderní prostředí s blízkostí veškeré potřebné vybavenosti.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaŠibenik, Chorvatsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha67 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Rok výstavby2013
ZařízenýAno
Míst k parkování1
ParkováníAno
Terasaano
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace