Prodej byty 3+kk, 72 m2 - Rakovník

Prodej byty 3+kk, 72 m2 - Rakovník
  • Adresa Fojtíkova 2399, Rakovník
  • Ev. č. RT1181-00051
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 71 m²
  • Vlastnictví osobní

4 890 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Hledáte nový domov, který kombinuje pohodlí, styl a praktické prvky pro každodenní život?

Je obecně známo, že panelové byty mají zpravidla lepší dispozici a využitelnost prostoru než nynější novostavby. Tady je tomu přesně tak. Místnosti jsou přístupné z prostorné chodby, do které se vejde třeba i vestavná skříň. Nejsou tu tedy žádné průchozí místnosti. Byt prošel před pár lety citlivou a vkusnou rekonstrukcí. Můžete se těšit na moderní prostor, který skvěle odpovídá současným trendům a požadavkům. Řešit můžete jedině úpravy dle vašeho vkusu. Umakart, stará okna, elektřina v hliníku a podobně – tohle zde opravdu nenajdete.
Rádi bychom vám představili prostorný 3 + kk, který má všechno, co můžete od takového bytu chtít. Velká lodžie, sklep, kolárna, najdete zde také velké parkoviště za domem, takže o místo pro auto rozhodně nebudete mít nouzi. Konec hledání parkování po náročném dni! Ale i pokud autem nejezdíte každý den, pak jste tady správně, cyklostezka hned za domem vás vyzývá k projížďkám na kole nebo procházkám v přírodě. Pokud tedy preferujete sport na čerstvém vzduchu, stačí popadnout kolo z jedné ze dvou koláren v domě a vyrazit!
Prostorná lodžie je orientována na slunný jih, takže si můžete užívat dlouhé letní večery a grilování kdykoliv vás napadne. Díky instalované zásuvce to bude hračka! Stačí zapojit gril a užít si venkovní stolování přímo z pohodlí domova. Orientován je jižně, což je zároveň výzvou pro pěstitelky. Tady pokvete a bude plodit úplně vše, a ještě se u toho stačíte i trochu opálit.
Byt, kde budete mít dostatek prostoru, má krásných 72 m2! Obývák s otevřenou kuchyní nabídne skvělých 32 m2, které by vám mohl závidět i lecjaký dům. A protože první cesty vedou vždy do kuchyně, tady se mačkat jistě nikdo nebude.

Propojení s jižně umístěnou lodžií, na které se to zelená, celý prostor ještě opticky ještě zvětší. Menší pokoje podobných rozměrů (necelých 13 m2) jsou naopak situovány na chladnější severní stranu. Ta nabízí ideální podmínky pro odpočinek v ložnici.
Objekt spravuje dobře fungující SVJ, které se o vše stará na jedničku. Dům je čistý, bezpečný, vybavený kamerovým systémem, takže se budete cítit maximálně komfortně a bezpečně. Bezbariérový přístup je samozřejmostí. Dům je příjemně uzpůsoben pro rodiny i starší obyvatele. Ani o úklid společných prostor se nemusíte starat. S hadrem a kýblem tu po chodbách běhat nebudete. Vše zajišťuje externí firma. Žádné starosti, jen čisté a upravené prostředí!

Skvělé spojení dostupnosti a klidu, které byste v tomto místě na první dobrou opravdu nečekali. Do centra nebo do nákupních center to budete mít také blízko. Kolo nebo auto můžete nechat klidně doma… v Tescu či Kauflandu budete za pár minut pěšky. Místo je naprosto ideální pro rodiny. Kombinuje skvělou dispozici, moderní provedení a praktické prvky, které vám usnadní život. Pokud hledáte byt, který splní vaše sny o pohodlném bydlení s kouskem venkovního prostoru, Fojtíkova ulice v Rakovníku je to pravé místo.
Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku. Váš nový domov na vás čeká!

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaFojtíkova 2399, Rakovník
OkresRakovník
Náklady na bydlení5500 Kč/měsíčně + elektřina
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná71 m²
Plocha podlahová71 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
Výtahano
Lodžieano (3 m²)
Sklepano (2 m²)
KomunikaceBetonová, Asfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Podobné nemovitosti