Prodej byty 3+kk, 84 m² - Praha - Košíře

Prodej byty 3+kk, 84 m² - Praha - Košíře
  • Adresa Vrchlického 9/40, Praha - Košíře
  • Ev. č. RT1366-26845
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 84 m²
  • Vlastnictví osobní

11 000 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej bytu 3+kk 84 m2 + sklep - Praha - Košíře

Prostorné 3+kk, kompletně zrekonstruovaný cihlový dům a jen 2 zastávky tramvají na Anděl. Tohle je váš obrovský byt se skvělým dopravním spojením na Smíchov.

K prodeji nabízíme byt 3+kk o podlahové ploše 84 m2 + sklepní kóje 3 m2.

Obývací pokoj s kuchyňským koutem dýchá prostorem. Vejde se sem gauč, televize, jídelní stůl a ještě místo zbyde. Kuchyň samotná je moderní a vybavená všemi potřebnými spotřebiči. Navíc je zde vestavěná spíž, kam uklidíte jídlo, i kávovar. Kuchyňskou linku tak budete mít vždy uklizenou. Ložnice je orientovaná na sever, takže se vám v ní bude skvěle spát. Je v ní spousta místa i spousta úložných prostor. Pracovna je naopak prosluněná z jihu. Nabije vás tak energií na celý pracovní den. Pokud budete chtít, poslouží i jako ložnice. Vejde se sem hravě velká postel nebo i dvě jednolůžka. Koupelna je moderní s vanou a pračkou. Toalety jsou tu dvě, jedna v koupelně a jedna samostatná. Chodba zase hravě pojme veškeré Vaše oblečení do vestavěných skříní.

Materiály bytu jsou elegantní a praktické – skladaný vinyl jako podlahy, velkoformátová dlažba a plastová okna s žaluziemi.

K domu náleží zatravněný vnitroblok, kde si můžete třeba zacvičit jógu. Dům prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2018 pod taktovkou firmy FINEP a byl instalován nový výtah.

Dům je umístěn v ulici Vrchlického. Byt je 3 minuty chůze od potravin Lidl, 3 minuty od tramvajové zastávky U Zvonu, 15 minut pěšky od metra B Anděl. Na velké nákupy skočíte do OC Nový Smíchov, do parku zajdete na Petřín, do Zahrady Kinských či do parku Klamovka, nebo popojedete autobusem na Ladronku.

Připojení k internetu - optický kabel až do bytu.

Náklady na bydlení jsou: SVJ 8 811 Kč/měs + elektřina 1 488 Kč/měsíc + internet 299 Kč/měs.

Pro info: SVJ vybírá zálohy větší, než je potřeba. Za loňský rok vrátilo SVJ současnému majiteli přeplatek ve výši 22 000 Kč, tj. vrátili cca 1 800 Kč/měs za každý měsíc nazpět. Pravděpodobně tak i vy dostanete část nákladů zpět.

Přijďte se podívat na prohlídku!

V případě zájmu lze přenechat hypotéku ve výši cca 5 000 000 Kč se sazbou 1.89% do května 2029.

* v kolonce "Užitná plocha" je uvedena Celková podlahová plocha bytu dle Nařízení vlády 365/2013 Sb. dle prohlášení vlastníka.

Méně úsporná D

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaVrchlického 9/40, Praha - Košíře
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha84 m²
Podlahová plocha87 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2019
ZařízenýČástečně
Výtahano
Sklepano (3 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové