Prodej bytu 3+kk, 75 m2 se zahradou 183m2 a 2x stáním - Polerady

Prodej bytu 3+kk, 75 m2 se zahradou 183m2 a 2x stáním - Polerady
  • Adresa Polerady 206
  • Ev. č. RT1123-613
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 75 m²
  • Vlastnictví osobní

8 490 000 Kč

Cena je uvedena včetně všech poplatků, provize RK i právního servisu.

 

Nabízíme vám k prodeji moderní, mezonetový byt o dispozici 3+kk s vlastní oplocenou zahradou o výměře 183m2, nacházející se v klidné obci Polerady u Prahy.

Byt se nachází v domě pouze se 3 bytovými jednotkami. Jedná se o novostavbu zkolaudovanou 5/2019.

Dominancí tohoto bytu s výměrou 71m2 je bezesporu obývací pokoj s kuchyňským koutem, který se nachází v přízemí domu, stejně jako předsíň a toaleta. Do patra se dostanete po krásných schodech na míru, kde se nachází 2 samostatné pokoje a koupelna s moderním sprchovým koutem a toaletou.

Kuchyňský kout je vyroben na míru, disponuje vestavěnými spotřebiči převážně od španělské značky Teka (indukční deska, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, myčka), digestoř je od značky Franke. Spotřebiče jsou doplněné o lednici s mrazákem značky Samsung (energetická třída A).

Úložný prostor zajišťují vestavěné skříně na míru. Další úložné prostory mohou vzniknout vybudováním schodů na půdu, kde je část, která náleží k bytu.

Velkou výhodou tohoto bytu jsou předokenní sítě proti hmyzu a předokenní rolety na míru.
Dalším vkusným a moderním prvkem tohoto bytu je volba betonových stěrek na zdech v koupelně, předsíni a obývacím pokoji. Dveře v celém bytě byly zvoleny v bílém dekoru z dřevotřísky značky Solodoor a kliky značky Tulip. Podlahy tohoto bytu jsou řešeny dlažbou (v předsíni, na toaletě, v koupelně) a plovoucí podlahou značky Egger, která byla velmi vhodně zvolena v obývacím pokoji s kuchyňským koutem a v obou pokojích v patře.

O vytápění a ohřev vody se stará kotel značky Protherm, nechybí ani termostat pro nastavení teploty v bytě.
Parkování zajišťují 2 parkovací stání přímo před domem, k bytu také náleží kóje o výměře 4m2.

Zahrada je ideálním místem pro odpočinek nejen po náročném dni. Tato zahrada je udržována a zdobí ji výsadba okrasných stromů a keřů, rostlin a travin, zahrada přináší soukromí a příjemné prostředí pro Vás či vaše přátelé. Celá zahrada je oplocená a osvětlená. Směřuje na jih. Je zde k dispozici venkovní zásuvka a přípojka na vodu. Na zahradě se nachází dřevěná terasa 16m2 s dřevěnou pergolou (střecha z OSB, šidel), kterou je možné si předělat na zimní zahradu. Dále se na zahradě nachází plechový zahradní domek (5-6m2).

Občanská vybavenost v obci (školka, spádová základní škoda, potraviny, Z-Box, řeznictví), pro volnočasové aktivity (dětské hřiště, workoutové hřiště, fotbalové hřiště s umělou trávou), v obci samozřejmě nechybí ani hospoda, která se v tuto chvíli rekonstruuje. V celé obci se plánují budovat chodníky. Nedávno obec zřídila osvětlení k vlaku a nové vlakové nádraží.

Výborná dostupnost autem:
- do 5 minut je Kostelec nad Labem, Brandýs nad Labem
- do 15 minut jste v Praze, Letňany nebo Černý most

Dostupnost hromadnou dopravou:
- autobusem z pražských Letňan
- vlakem z Brandýsa nad Labem

Pokud hledáte moderní a klidné bydlení v bezprostřední blízkosti zeleně nedaleko od Prahy, je toto ideální nemovitost právě pro vás.

Velmi úsporná B

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaPolerady 206
OkresPraha-východ
Typ bytumezonet
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná75 m²
Plocha podlahová71 m²
Plocha zahrady183 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2019
ZařízenýČástečně
Míst k parkování2
ParkováníAno
Výtahne
Sklepano (4 m²)
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické

Podobné nemovitosti