Prodej byty 3+kk, 59 m² - Nerja

Prodej byty 3+kk, 59 m² - Nerja
  • Adresa Nerja, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-MB028-1
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 59 m²
  • Vlastnictví osobní

349 900 EUR

 

Prodej, Byty 3+kk, 59m2 + 61m2 terasa - Apartmán přímo u moře v urbanizaci Tamango Hills v Nerja, na východ od Malagy s výhledem na moře.

Apartmán o dispozici 3+kk a celkové výměře 59,75 m2 s velmi prostornou terasou 61,17 m2 v urbanizaci Tamango Hills v Nerja, na východ od Malagy s výhledem na moře.

Apartmán přímo u moře v urbanizaci Tamango Hills v Nerja, na východ od Malagy s výhledem na moře.
Rezideční komplex, kde se apartmán nachází má velké zahradní plochy, vnitřní a venkovní bazén, sportovní areál s posilovnou, finskou saunou a tureckými lázněmi. Společné prostory dále zahrnují společenskou místnost a prostor pro grilování.
Majitelé mají kryté parkovací stání a skladovací prostory se snadným přístupem a předinstalací pro dobíjení vozidla, komunitní prádelnu a parkoviště pro kola.
Apartmán je ideálním druhým domovem pro rodiny s dětmi a sportovně založené klienty.

Apartmán se nachází v urbanizaci Tamango Hills v Nerja, cca 50 km na východ od Malagy. Městečko Nerja, původně rybářkská vesnice, je dnes půvabné turisticky zajímavé místo, které vás nadchne. V okolí je široká škála restaurací, obchodů a nákupních center, kulturních aktivit a sportovních zařízení pro každý den v roce.
V ceně apartmánu je zařízení kuchyně, vestavné skříně, 1 parkovací místo, využívání společných prostor, sklad. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaNerja, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha59 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSkeletová
Míst k parkování1
ParkováníAno
Terasaano (61 m²)