Prodej byty 3+kk, 73 m² - Kladno - Rozdělov

Prodej byty 3+kk, 73 m² - Kladno - Rozdělov
  • Adresa Kladno - Rozdělov
  • Ev. č. RT1228-NC-B213
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 73 m²
  • Vlastnictví osobní

7 791 750 Kč

Cena sklepa a garážového stání není zahrnuta v ceně bytu.

 

Prodej bytu 3+kk/Z, 76 m2, v nízkoenergetickém projektu Nová Cihelna Kladno, Kladno – Rozdělov

Nabízíme k prodeji byt 3+kk o podlahové ploše 76,44 m2 se zahradou 95,03 m2 v mimořádně úsporném developerském projektu Nová Cihelna Kladno vznikajícím v městské čtvrti Kladno – Rozdělov.

Nová Cihelna je developerský projekt, který v sobě spojuje nejen nejmodernější technologie, udržitelnost a architekturu, ale zároveň poskytuje svým uživatelům propojení a blízký kontakt s přírodou, okolní zelení i společným prostorem. Městská čtvrť Kladno – Rozdělov je nejlepším místem pro život s přírodou nadosah a současně perfektním spojením do Prahy.

Byt je situován v 1. NP novostavby, interiér zahrnuje předsíň, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelní částí, ložnici, další pokoj, který může sloužit například jako pracovna, dětský pokoj nebo další ložnice, koupelnu s vanou a samostatnou toaletu. Z obývací části je vstup na zahradu s krásným výhledem do okolí. Byt je orientován na SV stranu. K bytu náleží zděný sklep a je zde možnost dokoupení garážového stání.

Byty jsou umístěny v celkem 6 nízkoenergetických domech, což zaručuje příjemné komorní bydlení, s 1000 m2 soukromou zahradou s parkovou úpravou pro komunitní setkávání, posezení a příjemný odpočinek. Bude zde také koncipováno dětské a workoutové/fitness hřiště.

Projekt energetické třídy A klade důraz na nízkoenergetický provoz a udržitelnost. Počítá vytápěním tepelným čerpadlem vzduch-voda, podlahovým topením s možnosti dochlazení, řízeným větráním s rekuperací i úsporným řešením užitkové vody. V koupelnách budou designová topná tělesa a podlaha elektricky vyhřívaná. Součástí budou i FVE na střechách a velkoformátová okna s izolačním prosklením pro dostatek přirozeného světla.

Vinylové minerální podlahy (v nadstandardu dřevěné), designové obklady a keramická dlažba na výběr z několika dekorů. Projekt nabízí nadstandardní a udržitelné materiály, v koupelnách zařizovací předměty od firmy Villeroy Boch, Hansgrohe. Hlavní důraz je kladen na originalitu, funkčnost a estetiku. Celý komplex je přizpůsoben pro bezbariérový přístup včetně výtahů.

Poloha projektu umožňuje vynikající spojení do Prahy – autem díky dálnici D6, autobusem díky přímému spoji na Zličín či vlakem do centra Prahy díky plánované rychlodráze. Pražský Zličín dostupný autem za 20 min, u domu zastávka MHD Kladno, Rozdělov s přímým spojem na Zličín. V bezprostředním okolí projektu se nachází veškerá občanská vybavenost. Školy a školky, restaurace, kavárny, nákupní centra, oblastní nemocnice. Okolní krásná příroda a sportovní areály skýtají možnosti pro rozmanité sportovní aktivity a pěší nebo cyklistické výlety.

Developerem projektu je společnost Pierre Grafen a.s.

Dokončení projektu je plánováno na 12/2026, předávání bytů pak na 1Q 2027.

Mimořádně úsporná A

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaKladno - Rozdělov
OkresKladno
Nízkoenergetickýano
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha73 m²
Plocha zahrady95 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Bezbariérovýano
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahano
Sklepano