Prodej byty 3+kk, 64 m² - Crikvenica

Prodej byty 3+kk, 64 m² - Crikvenica
  • Adresa Crikvenica, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03762
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 64 m²
  • Vlastnictví osobní

267 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Byt Crikvenica, 64m2

Na fantastickém místě v Crikvenici, Vám nabízíme tento nově upravený apartmán s panoramatickým výhledem na moře, který vám vyrazí dech. Tato krásná nemovitost je plně zařízena.

Vstupní halou se dostanete do otevřeného prostoru, který zahrnuje kuchyň, jídelnu a obývací pokoj. Z tohoto prostoru lze vyjít na krásnou terasu cca 35m2. Terasa je vybavena elektromotory, které umožňují úplné soukromí uzavřením střechy, přední a boční strany. Byt se skládá ze dvou prostorných ložnic, každá s vlastní koupelnou.

K nemovitosti náleží dalších 30 m2 v prvním patře, které v současné době není řešeno jako obytný prostor, ale slouží jako sklad. V horním patře je také koupelna a vše, co potřebujete k vybavení dalšího bytu nebo pokoje.

Poloha je mimořádně příznivá, pouhých 300 m od moře a krásných pláží. Centrum města je vzdáleno pouhých 10-15 minut chůze (1000m). V bezprostřední blízkosti se nachází také obchod.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaCrikvenica, Chorvatsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha64 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
Rok výstavby2000
ZařízenýAno
Míst k parkování1
ParkováníAno
Terasaano (35 m²)
TelekomunikaceSatelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníPodlahové