Prodej byty 3+1, 75 m² - Velké Meziříčí

Prodej byty 3+1, 75 m² - Velké Meziříčí
  • Adresa Františky Stránecké 979/43, Velké Meziříčí
  • Ev. č. RT1406-02070
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 75 m²
  • Vlastnictví osobní

info v RK

včetně provize a právních služeb

 

Prodej bytu 3+1, Františky Stránecké, Velké Meziříčí

Představujeme Vám na prodej slunný byt 3+1 na ulici Františky Stránecké ve Velkém Meziříčí. Tento prostorný byt o užitné ploše 75 m2 se nachází ve 3. patře cihlového domu a nabízí ideální prostor pro pohodlné bydlení početnější rodiny. K bytu náleží venkovní sklep o velikosti cca 15 m2, který poskytuje dostatek úložného prostoru a možnost parkování ve dvoře, jsou další skvělé bonusy tohoto bytu.

Tento byt poskytuje skvělý výhled z oken do okolí a nabízí možnost využívání společné zahrady a okolních venkovních prostor k odpočinku a posezení. Je tak ideální volbou pro rodinu s dětmi.
Vytápění bytu zajištuje elektrokotel a ohřev vody je řešen pomocí bojleru. Okna jsou plastová (dvojskla), voda je v plastu. Elektřina je částečně v mědi (koupelna a kuchyň).

Dům, ve kterém se byt nachází, má celkem 6 bytových jednotek a v roce 1994 byla zateplena severní strana domu. Na společné zahradě je k dispozici studna pro zalévání rostlin. Velkou výhodou je také zastávka MHD přímo před domem, což zajištuje snadnou dostupnost do centra města.

Tento byt nabízí skvělou možnost rekonstrukce dle vašich představ a stane se ideálním místem pro váš nový domov. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás pro více informací nebo prohlídku!

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaFrantišky Stránecké 979/43, Velké Meziříčí
OkresŽďár nad Sázavou
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha75 m²
Plocha zahrady20 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Bezbariérovýne
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahne
Sklepano (15 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace