Prodej byty 3+1, 65 m² - Scalea

Prodej byty 3+1, 65 m² - Scalea
  • Adresa Via Ademaro Romano, Scalea, Itálie
  • Ev. č. RT1159-24B-0154
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 65 m²
  • Vlastnictví osobní

73 000 EUR

 

Byt 3+1 kousek od moře, Scalea,Itálie,Kalábrie

Krásný, velký byt 3+1 ve městě Scalea v Kalábrii, nacházející se na adrese Via Ademaro Romano, koukněte na mapuv centrální části města a jen kousek od moře. Byt se nachází v 2. nadzemním podlaží samostatně stojícího domu, obklopeného zelení. Rozloha bytu je 60 m2 a nabízí překrásný výhled na hory i na moře. K bytu patří dva balkony orientované na opačné strany a v ceně je zahrnuto i vyhrazené parkovací stání.
Byt je kompletně vybaven – součástí nabídky je lednice, sporák, pračka, televizei, nábytek a nová klimatizace značky Panasonic. Díky vynikající poloze je byt vhodný nejen k trvalému bydlení, ale i jako investice pro krátkodobé pronájmy, s kapacitou ubytování až pro 6 osob. Správu pronájmů, včetně úklidů a péče o hosty, zajistíme naší novou službou , takže byt bude generovat příjem bez nutnosti vašeho aktivního zapojení.
Konečná cena včetně daně , notáře,převedení energiíí a provize RK je 73 000 Eur.
Levnější než garáž v Praze ️

Jestli hledáte oblast, která ještě není zahlcená turisty, nádherné moře a nekonečné hory je pro vás region Kalábrie ideální volba. Turistický ruch je tu zatím na vzestupu, takže můžete v klidu objevovat přírodní krásy v divokých masivech italských Apenin, utajené národní parky nebo se kochat výhledem na sopku Stromboli.
Navštívit můžete například historické město Tropea , které se tyčí nad skalnatým útesem, lázně v Lamezia Terme, úžásné pláže města Diamante, San Nicola Arcella, Fronte Isola di Dino, starobylé skalní město Scalea, nějvětší sochu Krista v jižní Evropě v městečku Maratea .
Jako ve většině italských regionu Kalábrie nabízí nejlepší jídlo a víno světa… Za informace jakéhokoliv charakteru o této nemovitosti nenese RK zodpovědnost, byly získány od majitele, vlastníka nemovitosti a RK je pouze zprostředkovává v souladu s občanským zákoníkem.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaVia Ademaro Romano, Scalea, Itálie
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha65 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahne
Balkónano
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace