Prodej byty 3+1, 89 m² - Modřice

Prodej byty 3+1, 89 m² - Modřice
  • Adresa Komenského, Modřice
  • Ev. č. RT1153-00316
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 89 m²
  • Vlastnictví osobní

7 849 000 Kč

včetně poplatků, včetně právního servisu

 

Prodej bytu 3+1 89 m2

Hledáte pro rodinu komfortní a klidné bydlení v těsné blízkosti Brna se skvělou dostupností do města?

V zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o výměře 89 m2, se dvěma balkóny, sklepem a garáží. Tento byt se nachází ve městě Modřice, okres Brno – venkov, na ulici Komenského.

Byt je umístěn v 1. NP bytového domu a lze k němu přikoupit garáž o výměře 13,2 m2, která se nachází v přízemí domu. Prodává se včetně veškerého vybavení a nábytku. Pokud by zájemce neměl o vybavení zájem, prodávající je připraven nábytek odvézt. Tato nabídka představuje skvělou příležitost k pohodlnému bydlení bez nutnosti dodatečných investic do zařízení.

Jedná se o čtyřpodlažní bytový dům bez výtahu, situovaný v klidné lokalitě s bohatou zelení, která poskytuje příjemné a tiché prostředí pro bydlení. V průběhu měsíce října započne na domě plánovaná revitalizace fasády a balkónů, která zlepší nejen vzhled budovy, ale i její energetickou účinnost. Práce na revitalizaci jsou plánovány do konce tohoto roku, čímž se zvýší komfort a hodnota celého objektu.

Byt sestává z předsíně s chodbou (6,4 m2), ze které se vstupuje do jednotlivých pokojů a místností. Ložnice (16,5 m2), průchozího obývacího pokoje (25,4, m2) se vstupem na balkón (3,3 m2), samostatného WC s pračkou (2,5 m2), koupelny s vanou, sprchovým koutem bidetem (5 m2), kuchyně (17 m2) se vstupem na balkón (3,3 m2). Z kuchyně je vstup shrnovacími dveřmi do pokoje (12,5 m2) a do obývacího pokoje.

- celková plocha bytu 89,12 m2
- sklepní kóje 2,3 m2
- plocha garáže 13,16 m2

Vytápění bytu je řešeno vlastním kondenzačním kotlem s kombinací ohřevu TUV. Všechny pokoje v bytě mají parketové podlahy, doplněné koberci pro maximální pohodlí. Předsíň a kuchyně jsou vybaveny praktickým linoleem, které usnadňuje údržbu a dodává prostoru moderní vzhled, koupelna a WC dlažba. Internet je řešený optickým připojením, což zajišťuje vysokou rychlost a stabilitu připojení.

Město Modřice leží v těsném sousedství Brna a jsou napojené na jeho městskou hromadnou dopravu – autobus (zastávka 140 m od domu) a tramvaj. Díky tomu se do Brna dostanete pohodlně a rychle během celého dne. Vlaková zastávka se nachází 5 minut chůze od domu a za 7 minut jste vlakem na hlavním nádraží v Brně!

V okolí domu najdete vše potřebné k životu vaší rodiny – mateřskou a základní školu, základní uměleckou školu, sportovní areál, dětská hřiště a širokou nabídku volnočasových aktivit. Městská sportovní hala nabízí různé sportovní kroužky, včetně jógy a tance, a mezi obyvateli je velký zájem o folklorní kroužek a pionýrský oddíl. Občanskou vybavenost tvoří lékárna, pošta, obchody a další služby, které vám zajistí pohodlné bydlení a každodenní komfort.

Do nákupního centra Olympie dojedete autem za 5 minut, autobusem za 9 minut. V okolí Modřic se nachází cyklistické stezky (např. směrem na Pálavu) a různé možnosti sportu i rekreace.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaKomenského, Modřice
OkresBrno-venkov
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha89 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Balkónano (3 m²)
Sklepano (2 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace