Prodej byty 3+1, 128 m² - Málaga, Costa del Sol, La Cala Golf

Prodej byty 3+1, 128 m² - Málaga, Costa del Sol, La Cala Golf
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, La Cala Golf, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4712542
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 128 m²
  • Vlastnictví osobní

699 000 EUR

 

Byt na prodej 128 m2 La Cala Golf

Moderní mezonetový penthouse na jihu na prodej v La Cala Golf Resort, Costa del Sol, Španělsko.

Tento projekt je obklopen třemi golfovými hřišti: Asie, Evropy a Ameriky.

Penthouse nabízí prostorný a slunný obývací pokoj s otevřenou kuchyní a velkou terasou, 2 ložnice se společnou koupelnou a velkou hlavní ložnici s vlastní koupelnou. Na soláriu se nachází soukromý bazén. K bytu patří také dvě podzemní parkovací stání a komora.

Tento nový projekt se skládá z 54 moderních apartmánů a penthousů v golfovém resortu La Cala, který vyniká svou architekturou a polohou. Nádherný výhled na golfová hřiště, hory a moře z něj činí místo jako ze snu.

Ideální poloha necelých 35 minut od letiště v Malaze a malebné vesničky La Cala de Mijas, která je vzdálená necelých 10 minut jízdy autem. Zde najdete'širokou škálu restaurací, barů, obchodů a 'Chiringuitos' podél 6kilometrové plážové promenády.

La Cala Golf Resort se nachází v srdci La Cala Golf, největšího golfového resortu ve Španělsku, a nabízí tři mistrovská golfová hřiště s celkem 54 jamkami, dále golfovou akademii se šesti jamkami s parem 3 a driving range. V pěší vzdálenosti od resortu se nachází řada restaurací, minimarket a čtyřhvězdičkový hotel s nejlepšími lázněmi na pobřeží.

V komplexu se nachází velký bazén s nekonečným okrajem a vstupem na pláž, zasazený do krásné zahrady, krytá posilovna a wellness centrum s vířivkou a saunou, to vše v zabezpečeném soukromém areálu.

Golfisté mají k dispozici speciální prostory, kde si mohou po dni stráveném na nádherných golfových hřištích, která komplex obklopují, vyčistit své vybavení a nabít golfové vozíky.

Penthouse se může pochlubit velkými terasami se skleněným zábradlím a působivým výhledem na golfová hřiště a hory. Nemovitosti jsou vybaveny aerotermálním systémem, moderní čistou technologií, která získává energii ze vzduchu - zdarma a udržitelným způsobem.

Prostorné a světlé obývací pokoje s působivými okny.
Moderní otevřené kuchyně, které jsou plně vybaveny všemi spotřebiči.
Elegantní hlavní ložnice s šatnou a vlastní koupelnou.
Moderní designové koupelny, všechny s okny pro přirozené světlo a větrání. V tomto penthousu si navíc můžete dopřát zážitek ze soukromé venkovní sprchy.
Velký společný bazén s nekonečným okrajem, vstupem na pláž a plochou na opalování. Plně vybavená posilovna s úžasným výhledem na golfové hřiště a přístupem na velkou terasu. Užijte si vířivku s masážními tryskami na labutím krku nebo si po golfu odpočiňte na balijských lehátkách. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, La Cala Golf, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha128 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (68 m²)