Prodej byty 3+1, 132 m² - Málaga, Costa del Sol, Fuengirola

Prodej byty 3+1, 132 m² - Málaga, Costa del Sol, Fuengirola
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Fuengirola, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4794358
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 132 m²
  • Vlastnictví osobní

850 000 EUR

 

Byt na prodej 132 m2 Fuengirola

Luxusní přízemní jednotka se 3 ložnicemi v Higueron West, fáze 2
Objevte ztělesnění pohodlí a luxusu v této úžasné přízemní luxusní jednotce se 3 ložnicemi a 2 koupelnami, která má ideální polohu v prestižní komunitě Higueron West. Tato nádherná nemovitost, ideální pro rodiny, nabízí řadu špičkových prvků a dostatek prostoru pro nezapomenutelné zážitky z dovolené.

Prostorný a elegantní interiér
Vstupte do nádherně navrženého obytného prostoru, ve kterém se dokonale snoubí styl a funkčnost. Jednotka se může pochlubit třemi velkorysými ložnicemi, z nichž každá je promyšleně zařízena tak, aby poskytovala klidnou a odpočinkovou atmosféru. Hlavní apartmá je vybaveno vlastní koupelnou a šatnou, která nabízí dostatek úložného prostoru a nádech luxusu. Další dvě ložnice sdílejí moderní, dobře vybavenou koupelnu. Navíc je zde pro vaše pohodlí další toaleta.

Nejmodernější vybavení
Zažijte maximální pohodlí díky hydraulickému podlahovému vytápění a klimatizaci v celé jednotce, které zajišťují dokonalé klima po celý rok. Plně vybavená kuchyň je snem každého šéfkuchaře - nechybí v ní americká lednice, kuchyňský ostrůvek a chladnička na víno, takže příprava jídla bude potěšením.

Rozsáhlé venkovní prostory
Vrcholem této nemovitosti je obrovská terasa, ideální pro venkovní bydlení a zábavu. Na terase je dostatek prostoru pro lenošení a stolování a její součástí je i prostor pro grilování, kde si můžete vychutnat jídlo pod širým nebem s rodinou a přáteli. Terasa je přímo orientovaná na společný bazén, který je vzdálený pouhých 10 metrů, a poskytuje tak snadný přístup k osvěžujícímu koupání.
Kromě hlavní terasy je součástí nemovitosti další terasa o rozloze téměř 239 m2, která nabízí ještě více prostoru pro relaxaci a venkovní aktivity.

Pohodlné vybavení
Tato luxusní jednotka má dvě parkovací místa v zabezpečené garáži v přízemí a velký úložný prostor, který poskytuje dostatek místa pro vaše věci.

Prvotřídní poloha
Tato nemovitost se nachází ve vyhledávané komunitě Higueron West a nabízí snadný přístup k řadě zařízení včetně obchodů, restaurací a rekreačních zařízení. Tato lokalita je ideální pro poznávání krásného okolí a užívání si všeho, co Costa del Sol nabízí.

Ideální rodinný prázdninový dům
Tato přízemní jednotka je díky svým luxusním prvkům, prostornému uspořádání a vynikající poloze úžasným rodinným rekreačním domem. Ať už hledáte klidné útočiště nebo základnu pro poznávání živé místní oblasti, tato nemovitost má vše, co potřebujete pro výjimečný pobyt.

Nenechte si ujít příležitost udělat si z této úžasné nemovitosti svou vlastní a vytvořit si trvalé vzpomínky se svými blízkými. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Fuengirola, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha132 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýNe
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (239 m²)
TelekomunikaceInternet