Prodej byty 3+1, 83 m2 - Liberec I-Staré Město

Prodej byty 3+1, 83 m2 - Liberec I-Staré Město
  • Adresa nám. Tržní 881/2, Liberec
  • Ev. č. RT1146-06511
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 83 m²
  • Vlastnictví osobní

5 740 000 Kč

konečná cena včetně provize a právních služeb, včetně provize, včetně právního servisu

 

Představím vám rodinný byt přímo v centru města na Tržním náměstí.
Hlavním lákadlem bytu je moderní design a ohromné množství úložných prostor.
Chcete-li bydlet v centru a uvítáte umístění ve zvýšeném přízemí, tenhle byt vás zaujme.

Podlahová plocha 83 m2 je tak akorát pro rodinu nebo pár náročný na prostor. Ač byl původně byt řešen jako 2+1 s velkou komorou, nyní je využíván jako pohodlné 3+1, které prošlo rozsáhlou modernizací do současného stavu.
V celém bytě mě zaujalo nepřeberné množství úložných prostor. Po celé ploše vstupní chodby jsou řešeny vestavěné skříně až do výšky stropu, další vestavěná skříň je v ložnici a jako bonus je tu z chodby přístupná komora / šatna. Chodba prakticky dělí byt a díky tomu jsou všechny pokoje neprůchozí. 2 hlavní obytné pokoje jsou orientovány na Tržní náměstí, kam směřují repasovaná dřevěná špaletová okna.. Kuchyně a malý pokoj (7.5 m2) jsou naopak situovány do klidného vnitrobloku a jsou tu plastová okna. V kuchyni je prostorná kuchyňská linka včetně spotřebičů a zároveň je tu dost prostoru pro jídelní stůl. Praktické je WC oddělené od koupelny, ta je vybavena vanou. Celý byt je v moderním střihu - podlahy v dekoru dřeva, bílá výmalba i nábytek, koupelna do teplých hnědých tónů.
Vytápění bytu i ohřev vody je řešen vlastním plynovým kotlem. Majitelé tak regulují náklady na provoz bytu.
Jako úložné prostory je samozřejmě možné využít sklep v suterénu domu o výměře 16 m2.

Bytová jednotka se nachází ve zvýšeném přízemí domu. Z ulice do bytu je to 6 schodů, ideální pokud máte malé děti, omezenou hybnost nebo se vám prostě jen nechce do schodů. Zároveň se nemusíte bát o soukromí, okna jsou dostatečně vysoko nad chodníkem. A kolemjdoucí vám tak do bytu neuvidí.
Historický cihlový dům o 6 patrech tvoří celkem 9 jednotek. Správu domu si provádí sami a to velmi zodpovědně. V domě průběžně probíhají opravy - společné prostory, rozvody atd. Aktuálněn probíhá revitalizace průjezdu a následně vnitrobloku za domem. V domě se plánují nové vstupní dveře, nová fasáda i výtah.

Kvalitu bydlení nejvíce definuje lokalita. Pokud hledáte místo, kde budete mít na dosah ruky veškerý komfort městského bydlení, právě jste ho našli. Do supermarketu v pantoflích, na kafe přes park, s dětmi do parku nad Bunkrem a nejlepší plzeňské pivo máte 20 metrů od domu. To je Tržní náměstí! Právě prochází rozsáhlou revitalizací a bude se jednat opravdu o krásnou část Liberce. Zároveň jste za pár minut v Lidových sadech a nebo v lesích kolem lesního koupaliště.
Samozřejmostí je výborná dopravní obslužnost - MHD, tramvaj. A parkování přímo před domem na komunikaci a nebo 300 metrů od domu na neplaceném parkovišti.

Ozvěte se mi, domluvíme si prohlídku a já vám byt ukážu. Na osobní prohlídce se nejlépe přesvědčíte, zda tohle je to pravé bydlení pro vás.

Z důvodu absence PENB je nemovitost dočasně zařazena do kategorie G.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
Lokalitanám. Tržní 881/2, Liberec
OkresLiberec
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná83 m²
Plocha podlahová83 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuCentrum obce
ZařízenýČástečně
Sklepano (16 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové

Podobné nemovitosti