Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví 84 m2, Horní Jiřetín

Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví 84 m2, Horní Jiřetín
  • Adresa Černická 373/10, Horní Jiřetín
  • Ev. č. RT1249-00067
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 84 m²
  • Vlastnictví osobní

1 900 000 Kč

V rámci provize bude uhrazen také poplatek pro KÚ za podání návrhu na převod vlastnického práva., včetně provize, včetně právního servisu

 

Nabízím vám ke koupi bytovou jednotku v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 ve 2. patře (3.NP) bytového domu bez výtahu v Horním Jiřetíně, konkrétně v ul. Černická.

Užitná plocha samotného bytu činí 84 m2. K bytu dále náleží sklepní kóje, část nebytového prostoru v domě a jedno parkovací stání v uzavřeném dvoře za domem. Jednotka se skládá z předsíně, šatny, obývacího a dětského pokoje, prostorné kuchyně, ložnice, technické místnosti, koupelny s vanou a samostatné toalety. V předchozích letech prošel byt rekonstrukcí, jejíž výsledkem je příjemný a prostorný domov.

Konstrukce domu je z cihel a kamene. Dům je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci. Vytápění je řešeno kotlem na tuhá paliva (uhlí) a ohřev vody zajišťuje elektrický ohřívač (bojler). Krytina dřevěné podlahy je v kombinaci linolea a keramické dlažby. Dům je z poloviny zateplen, v celém domě jsou plastová okna. Celkem se v domě nachází pět bytových jednotek. Ve dvoře, do kterého je zajištěn přístup z obecní asfaltové silnice skrze rolovací vjezdovou bránu, se nachází společná zahrada a několik parkovacích stání.

Horní Jiřetín je město v okrese Most v severozápadních Čechách na úpatí Krušných hor, 2 kilometry západně od Litvínova, 8 kilometrů severně od Mostu, 40 km západně od Ústí nad Labem a 90 km severozápadně od Prahy. Obec nabízí základní občanskou vybavenost, jako je základní a mateřská škola, zdravotní středisko, Česká pošta, potraviny, restaurace, kulturní dům, koupaliště a samozřejmostí je MHD. Více informací se dozvíte také na stránkách obce www.hornijiretin.cz.

Pomohu vám případně i se získáním férové hypotéky s nejnižší úrokovou sazbou na trhu.

Cena je uvedena včetně provize pro RK. Provize RK zahrnuje služby advokátní kanceláře společně s využitím advokátní úschovy peněz, dále také poplatek 2 000 Kč pro KÚ za podání návrhu na převod vlastnického práva a samozřejmostí je převod energií.

Pro bližší informace či osobní prohlídku jsem pro vás k dispozici na uvedeném telefonním čísle.

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaČernická 373/10, Horní Jiřetín
OkresMost
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná84 m²
Plocha podlahová101 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaVenkovská
Rok výstavby1919
ZařízenýČástečně
Míst k parkování2
ParkováníAno
Výtahne
KomunikaceAsfaltová, Zpevněná, Štěrková
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynIndividuální
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední tuhá paliva

Podobné nemovitosti