Prodej apartmánu 2+kk, 72 m2 - Pasohlávky

Prodej apartmánu 2+kk, 72 m2 - Pasohlávky
  • Adresa Pasohlávky
  • Ev. č. RT1209-01558
  • Typ byty 2+kk
  • Plocha 72 m²
  • Vlastnictví osobní

7 187 400 Kč

včetně skladové kóje a parkovacího stání, včetně DPH, včetně provize

 

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji tuto právě vznikající apartmánovou jednotku B7 o dispozici 2+KK, nacházející se na jižní Moravě v Pasohlávkách, v soukromém areálu Hotelu Termal Mušov. Apartmán je součástí projektu Římský Vrch a jedná se o druhou etapu výstavby. První etapa je již dokončena.

Apartmán se nachází v 2. nadzemním podlaží zděného domu s výtahem. Užitná plocha samotného apartmánu je 48,2 m2 + prostorná terasa o výměře 13,6 m2. V ceně apartánu je také sklad o velikosti 10 m2 a vlastní parkovací stání. Orientace veškerých jednotek na jihovýchod.

Dispozice: Chodba o velikosti 4,9 m2, koupelna se sprchovým koutem 5,4 m2, samostatná toaleta 1,8 m2, obývací pokoj 23,5 m2, ložnice 12,6 m2 a terasa 13,6 m2. Sklad o výměře 10 m2 se nachází 1. nadzemním podlaží.

Lokalita: Obec Pasohlávky a lokalita katastru Mušov je dynamicky se rozvíjejícím územím s mnoha možnostmi. Osobním autem se dostanete do Vídně za hodinu, do Brna, Znojma a Lednice za půl a do Mikulova za čtvrt.

Po celý rok můžete využít služeb Aqualandu Moravia v blízkém sousedství. Léčivý termální pramen ve wellness v Hotelu Termal Mušov je jen pár kroků od vašeho nového apartmánu. Kraj je jako stvořený pro milovníky vína a cykloturistiky.

Apartmány jsou v katastru vymezeny a to jako rozestavěné jednotky - lze tedy financovat pomocí hypotečního úvěru. Plánovaný termín dokončení výstavby – červenec 2025.
Více informací na webových stránkách: apartmanyrv.cz

V případě dotazů či zájmu o osobní prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+kk
LokalitaPasohlávky
OkresBrno-venkov
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná72 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVe výstavbě
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaRekreační
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahano
Rozměry - výška stropu2,60 m
Terasaano (14 m²)
Sklepano (10 m²)
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické

Podobné nemovitosti