Prodej novostavby bytu 2+kk s balkónem

Prodej novostavby bytu 2+kk s balkónem
  • Adresa Bartoňova 285, Náchod - Staré Město nad Metují
  • Ev. č. RT1235-01095
  • Typ byty 2+kk
  • Plocha 60 m²
  • Vlastnictví osobní

4 290 000 Kč

vč. služeb RK, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Nabízíme na prodej nový, zděný, krátce kolaudovaný byt 2+kk s balkonem v ulici Okrová v Náchodě – Na Vyhlídce. Jde o velmi žádanou část města, kde je z bytu nádherný výhled z jedné strany na zámek a z druhé do parku. U domu dětské hřiště, sportovní hřiště s kurtem a workoutovým koutem. Byt se nachází v 5. nadzemním podlaží zděné budovy s výtahem. Budova splňuje energetickou třídu B v průkazu PENB. Byt je v osobním vlastnictví a jeho celková výměra vč. příslušenství a svislých konstrukcí činí 60,4 m2 a to vč. sklepa.

Dispozice: chodba, koupelna se sprchovým koutem a topným žebříkem vč. WC, ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na balkon, balkón, sklep v suterénu budovy. V pokojích jsou plovoucí podlahy, v chodbě, koupelně a na balkóně je dlažba. Návrhu velikosti bytů, resp. jednotlivých místností, byla věnována velká pozornost. Výsledkem jsou uživatelsky hodnotné půdorysy s pečlivě voleným rozmístěním a orientací hlavních obytných místností. Balkón situován do vnitrobloku se zachováním výhledu do okolí, nikoliv nad chodníkem nebo parkovištěm. Na balkóně venkovní zásuvka (gril, PC..)

Sítě: rozvody STA, internet, vytápění i ohřev vody dálkově, elektřina. Jedním ze základních cílů bylo také vytvořit funkční budovu s minimálními provozními náklady – energetická třída B.

V blízkosti bydlení se nachází školka, škola, nemocnice, sportovní a kulturní zařízení. Možnost financování i úvěrem – zajistíme. Cena bytu činí 4.290.000 včetně servisu kanceláře.

Velmi úsporná B

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+kk
LokalitaBartoňova 285, Náchod - Staré Město nad Metují
OkresNáchod
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná60 m²
Plocha podlahová57 m²
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2023
ZařízenýNe
Bezbariérovýano
Výtahano
Balkónano (4 m²)
Sklepano (3 m²)
KomunikaceDlážděná, Asfaltová, Zpevněná
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina120V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové