Prodej střešního 2+kk s terasou (74 + 46 m2), Liberec - centrum

Prodej střešního 2+kk s terasou (74 + 46 m2), Liberec - centrum
  • Adresa Sokolská 1365, Liberec
  • Ev. č. RT1146-06485
  • Typ byty 2+kk
  • Plocha 74 m²
  • Vlastnictví osobní

5 990 000 Kč

konečná cena včetně provize a právních služeb

 

Jaký byt je na léto nejlepší? No přeci ten s terasou!
Mám tu pro vás vážně prostorný byt 2+kk | 74 m2, který má fantastickou střešní terasu o výměře 46 m2.
Terasa nabídne krásný výhled do okolí a samozřejmě i na Ještěd, vejde se sem vířivka, záhonky i gril.
To všechno přímo v centru Liberce na Sokolské ulici.

Dominantou tohoto bytu je terasa do nepravidelného tvaru písmene L, která vás překvapí výhledem. Ať už na Ještěd, centrum města nebo do zeleně směrem k městskému bazénu. Zároveň je tak šikovně umístěna, že nabízí dostatek soukromí. Ať už se tu rozhodnete relaxovat ve vířivce při západu slunce, grilovat s přáteli nebo jen tak odpočívat, nic vás nebude rušit.
Stejně jako se nešetřilo prostorem na terase, tak je byt pojatý velmi velkoryse. Výměra 75 m2 je na dispozici 2+kk nadstandardní. Obývací pokoj s kuchyňským koutem bez problému pojme jídelnu, sezení a třeba pracovní kout. Ostrůvková kuchyňská linka je ze tří segmentů a úložné prostory není nouze. Do předsíně je ideální vybudovat další vestavěné skříně, stejně jako jsou v ložnici, ze které je oknem vidět přímo na Ještěd. Nemusíte řešit, zda je lepší sprcha nebo vana, v koupelně jsou obě varianty.
Byt je v pěkném udržovaném stavu, kam je možné se okamžitě nastěhovat. Vytápění je řešeno elektrickými přímotopy a ohřev vody zajišťuje elektrický ohřívač. Náklady na elektřinu se pohybují kolem 5.000 Kč, náklady na provoz domu (fond oprav, společné prostory, správa atd.) vychází na necelé 4.000 Kč.

Byt je umístěn posledním patře šestipodlažního bytového domu, který je samozřejmě vybaven výtahem. V domě jsou jak nebytové prostory (kanceláře), tak bytové jednotky.
Za domem je k dispozici společná zahrada, kterou je možné využívat.

Pro spokojený život je rozhodující lokalita. Centrum města přináší především výbornou občanskou vybavenost a dostupnost všeho co potřebujete během pár kroků. Ať se jedná o supermarket, restaurace, kavárny nebo třeba plavecký bazén. Díky aktuálně probíhající modernizaci Sokolské ulice, vás během pár měsíců čeká bydlení na moderní krásné ulici – zeleň, ostrůvky atd.
V centru bývá problém s parkování. To vás tu nebude příliš trápit. U domu můžete parkovat přímo v Ruprechtické ulici (není tu modrá zóna), případně v blízkém okolí také neplaceně. Další variantou je pronájem některého soukromého parkovacího místa v okolí.

Ať hledáte byt pro vlastní bydlení nebo jako investiční záměr pro uchování hodnoty financí. Tohle by mohla být správná volba.
Budu se na vás těšit na prohlídkách, kde se sami přesvědčíte o kouzlu bytu i terasy. Na léto je to zkrátka fantastické místo. Neváhejte mě kontaktovat a domluvíme si ten správný termín, kdy nám bude přát počasí.

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+kk
LokalitaSokolská 1365, Liberec
OkresLiberec
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná74 m²
Plocha podlahová74 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuDobrý
BudovaSkeletová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObchodní a obytná
Rok výstavby2000
ZařízenýNe
Bezbariérovýano
Výtahano
Terasaano (46 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické

Podobné nemovitosti