Prodej bytu 2+kk, 53 m2 - Kuřim

Prodej bytu 2+kk, 53 m2 - Kuřim
  • Adresa Metelkova, Kuřim
  • Ev. č. RT1174-00019
  • Typ byty 2+kk
  • Plocha 53 m²
  • Vlastnictví osobní

5 941 395 Kč

Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.

 

Exkluzivně nabízíme k prodeji byt o dispozici 2+KK v městě Kuřim. Rozloha bytu je přibližně 47,79 m2, dojezdová vzdálenost do centra Brna je orientačně 13 km.

Do bytu se vstupuje předsíní (4,68 m2), ze které jsou vlevo od vchodu přístupny koupelna s toaletou (4,14 m2) a dále vpravo spíž (1,96 m2) a obývací pokoj s kuchyňským koutem (19,39 m2). Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s indukčním sporákem s troubou. Z obývacího pokoje je přístupný balkon (3,96 m2). Na obývací pokoj navazuje ložnice s vestavěnou skříní (17,62 m2).

K bytu je dále k dispozici sklepní kóje (1,05 m2) a dále parkovací stání (11 m2, v případě nezájmu je, po předchozí dohodě, možný prodej bytu bez parkovacího stání). V blízkosti bytového domu se nachází dvě dětská a workoutové hřiště. Rovněž je možné využívat kombinované hřiště na basketball, tenis atd.

Kuřim je největším průmyslovým městem v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji. Rozkládá se v Bobravské vrchovině severozápadně od Brna, na okraji přírodního parku Baba. Žije zde přibližně 11 tisíc obyvatel, a je tak největším městem v okrese. V Kuřimi je kompletní občanská vybavenost. Nachází se zde řada lékařů, škol, obchodů i obchodní galerie. Dále je k dispozici koupaliště s wellness centrem, fotbalové hřiště spolu se zimním stadionem a sportovní halou. Nedaleko Kuřimi se rovněž nachází golfové hřiště.

Uvedené rozměry místností a bytu jsou pouze přibližné (orientační). Dle průkazu energetické náročnosti budov je samotný bytový dům hodnocen energetickou náročností „C“ – úsporná budova.

Byt je nafocený ve stavu, kdy je obýván nájemníky, ale pronajímán bude, víceméně, ve vyklizeném stavu. Vzhledem k tomu, že je byt nyní obýván nájemníky, prohlídky jsou možné po předem domluveném termínu dle možností nájemníků.

Pro bližší informace či prohlídku kontaktujte realitního zprostředkovatele.

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+kk
LokalitaMetelkova, Kuřim
OkresBrno-venkov
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná53 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahne
Balkónano (4 m²)
Sklepano (1 m²)
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
TopeníLokální plynové

Podobné nemovitosti