Prodej byty 2+kk, 41 m² - Jablonec nad Nisou

Prodej byty 2+kk, 41 m² - Jablonec nad Nisou
  • Adresa Skelná 3485/53, Jablonec nad Nisou
  • Ev. č. RT1424-N50562
  • Typ byty 2+kk
  • Plocha 41 m²
  • Vlastnictví osobní

2 990 000 Kč

včetně provize, cena k jednání

 

Prodej zajímavého bytu 2+kk, 44 m2 - Jablonec nad Nisou

Tímto Vám nabízím ke koupi byt v osobním vlastnictví, umístěný ve čtvrtém patře panelového domu na okraji sídliště Šumava. Tento byt nabízí úžasný výhled na Jabloneckou přehradu a Mšeno, což z něj činí perfektní místo pro váš nový domov nebo jako atraktivní investiční příležitost.
Samotný byt sestává ze zádveří, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, koupelny vybavené sprchovým koutem a samostatného WC.
Byt se pyšní klidnou lokalitou na okraji sídliště, díky čemuž nabízí nerušené bydlení s výhledem do okolí. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení v klidné části města, nebo pro investory, kteří chtějí vložit své finance do nemovitosti s vysokým potenciálem růstu hodnoty. Nemovitost je vzhledem ke své poloze a charakteristice vhodná jak pro dlouhodobé bydlení, tak pro pronájem. Vytápění a ohřev TUV je zajištěn centrálně vlastní plynovou kotelnou. Budova je po rekonstrukci, zateplená, což přispívá k nižším provozním nákladům, jsou rekonstruované společné prostory, rozvody zvonků, je nově zbudovaný výtah. Kompletní občanská vybavenost je v docházkové blízkosti. K bytu náleží prostorná sklepní kóje. Pro inspiraci jsou u fotografií přiloženy vizualizace.
Neváhejte mě kontaktovat pro více informací nebo pro domluvení prohlídky a přesvědčte se sami o jedinečnosti této nabídky. Uchopit tuto příležitost znamená investovat do nemovitosti, která vám může nabídnout příjemné bydlení i výhodnou investici do budoucna.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+kk
LokalitaSkelná 3485/53, Jablonec nad Nisou
OkresJablonec nad Nisou
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha41 m²
Podlahová plocha44 m²
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
Bezbariérovýano
Výtahano
Sklepano (3 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace