Prodej bytu 2+1 54m2, Praha - Malešice

Prodej bytu 2+1 54m2, Praha - Malešice
  • Adresa Plaňanská, Praha - Malešice
  • Ev. č. RT1260-00757
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 54 m²
  • Vlastnictví osobní

6 390 000 Kč

Poplatky 5 000,-, včetně provize

 

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme k prodeji zrekonstruovaný byt 2+1 v klidné části Prahy, Malešice, na adrese Plaňanská. Byt o rozloze 54 m2 se nachází v 5. patře šestipodlažního cihlového domu z roku 1962, který prošel kompletní revitalizací včetně zateplení, nové fasády a výměny oken.

Bytová dispozice zahrnuje předsíň, z níž je vstup do všech místností: kuchyně, ložnice, obývacího pokoje, koupelny se sprchovým koutem a samostatného WC. Kuchyň je vybavena spotřebiči – indukční deskou, digestoří a troubou. Podlahové krytiny tvoří plovoucí laminát v pokojích, lino v předsíni a dlažba v koupelně. Výhodou jsou nízké náklady na vytápění. Centrálnímu kotel je mimo budovu.

K bytu náleží sklepní kóje v 1. podzemním podlaží. Parkování je možné na modrých zónách kousek o domu. V okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost – park Malešice, základní i střední školu, polikliniku, supermarket Lidl, dětské hřiště, lékárnu, sportovní stadion, restaurace a další služby. Dopravní spojení do centra Prahy zajišťuje nedaleká autobusová zastávka Plaňanská.

Pokud hledáte moderní a pohodlné bydlení s výbornou dostupností, neváhejte nás kontaktovat pro další informace či domluvu na prohlídku. Těšíme se na váš zájem!

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaPlaňanská, Praha - Malešice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná54 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Výtahne
KomunikaceBetonová, Dlážděná, Asfaltová
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus

Podobné nemovitosti