Prodej byty 2+1, 120 m² - Málaga, Costa del Sol, Fuengirola

Prodej byty 2+1, 120 m² - Málaga, Costa del Sol, Fuengirola
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Fuengirola, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4814656
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 120 m²
  • Vlastnictví osobní

630 000 EUR

 

Byt na prodej 120 m2 Fuengirola

Objevte svůj vysněný domov v Higueronu, exkluzivní oáze zasazené do prestižní komunity El Higuerón. Luxusní bydlení se zde harmonicky snoubí s přírodními krásami a nabízí 33 pečlivě vytvořených rezidencí navržených s využitím avantgardní architektury a nejlepších materiálů.

Jedná se o příležitost pořídit si zcela nový byt v Higueronu pod tržní hodnotou. Stavba bude dokončena ve 2. čtvrtletí roku 2026.

Každá rezidence v Higueronu je mistrovským dílem a nabízí prostorné terasy, které poskytují úchvatný, ničím nerušený výhled na Středozemní moře a vzdálené pobřeží Afriky. Tyto domy jsou navrženy tak, aby plynule propojovaly vnitřní a venkovní bydlení a umožňovaly vám plně se kochat nádherným okolím.

Vyjděte ven a ponořte se do přírody díky soukromým zeleným cestám, malebným pěším stezkám a klidným městským zahradám, které vybízejí k objevování a relaxaci. Klid pokračuje dvěma nekonečnými bazény, které se bez námahy začleňují do svěží krajiny a vytvářejí klidné útočiště, kde si můžete odpočinout a omládnout.

Uvnitř Aura Higueron nabízí celou řadu luxusních zařízení, která umocní váš životní styl. Najděte své osobní útočiště ve vnitřním wellness centru, zacvičte si v nejmodernější posilovně nebo relaxujte v sauně. Každý detail byl promyšlen tak, aby vám poskytl maximální komfort a pohodlí.

Pro ty, kteří mají vyhraněnou představu, nabízí Higueron možnosti na míru, které zajistí, že váš domov bude přizpůsoben vašim konkrétním přáním. Je to místo, kde se snoubí bezkonkurenční elegance, nepřekonatelná kvalita a panoramatická dokonalost, aby vytvořily zážitek z bydlení, jaký nemá obdoby.

Objevte esenci vytříbeného bydlení v Higueronu - kde na vás čeká váš vysněný domov. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Fuengirola, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha120 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
ZařízenýNe
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (65 m²)