Prodej byty 2+1, 61 m² - Loket

Prodej byty 2+1, 61 m² - Loket
  • Adresa Mírová, Loket
  • Ev. č. RT1367-27057
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 61 m²
  • Vlastnictví osobní

2 750 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej bytu 2+1, Mírová 526, Loket

Hledáte klidné bydlení v historickém a malebném městě? Tento byt 2+1 o ploše 61 m2 v osobním vlastnictví je skvělou volbou. Nachází se v prvním nadzemním podlaží panelového domu s výtahem. K bytu patří také sklep a zasklená lodžie, které poskytují dostatek úložného prostoru i příjemné místo k odpočinku s výhledem do okolí.

Dispozice a vybavení bytu: Byt je po kvalitní rekonstrukci, která zahrnuje koupelnu a kuchyň včetně moderní kuchyňské linky vybavenou elektrickým sporákem, indukční varné desky a digestoří značky Electrolux. Kuchyně je dále doplněna o vestavěnou myčku nádobí Bosch, což ocení každá domácnost. V předsíni a kuchyni jsou nové vinylové podlahy, zatímco v ložnici a obývacím pokoji kvalitní PVC podlahy, které dodávají bytu příjemnou atmosféru a snadnou údržbu. Koupelna je spojena s WC a pokryta keramickou dlažbou, což zajišťuje dlouhou životnost a moderní vzhled.

Stav budovy a energetická úspornost: Panelový dům, ve kterém se byt nachází, prošel v roce 2021 rozsáhlou rekonstrukcí v rámci programu Zelená úsporám. Tato rekonstrukce zahrnovala kompletní zateplení fasády, výměnu všech oken za moderní izolační dvojskla a zateplení střechy. Díky těmto opatřením se výrazně snížily náklady na vytápění.

Atraktivní lokalita a občanská vybavenost: Město Loket je známo svou bohatou historií a kulturním životem. Pouze několik kroků od bytu najdete vše potřebné – supermarket JIP pro každodenní nákupy, veřejné parkoviště pro pohodlné parkování, dětská a sportovní hřiště. Loket je domovem slavného hradu a Amfiteátru, kde se pravidelně konají koncerty, divadelní představení a další kulturní akce. Milovníci přírody a aktivního odpočinku si přijdou na své díky cyklostezce podél řeky Ohře, která vede skrz malebné Svatošské skály až do Karlových Varů. Řeka Ohře je rovněž oblíbeným cílem pro vodáky, což skýtá skvělou příležitost pro letní relaxaci.

Finanční a další informace: Měsíční zálohy na služby spojené s bytem činí 4.830 Kč, což zahrnuje i příspěvky do fondu oprav na údržbu domu. Náklady na elektřinu vychází přibližně na 1.500 Kč měsíčně. Pro zájemce je možnost převzít hypotéku u České spořitelny s velmi výhodnou úrokovou sazbou fixovanou do roku 2029 na 1,74 %, což představuje skvělou příležitost pro financování. Byt bude k dispozici od 1. 3. 2025 u zájemců s požadavkem o vlastní bydlení. Současný vlastník souhlasí s dřívějším předáním v případě zájemce s investičním záměrem, kdy cena nájmu bude dle dohody.

Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají útulné a pohodlné bydlení v atraktivní lokalitě s bohatou historií, skvělou dostupností služeb a možnostmi aktivního odpočinku. Pokud vás tento byt zaujal, neváhejte se na mě obrátit pro další informace nebo domluvení prohlídky.

Nabízíme vám možnost shlédnout 3D prohlídku a video nemovitosti z pohodlí vašeho domova, což vám umožní lépe si představit potenciál tohoto domu. Majitel si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě počtu a kvality nákupních nabídek.

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMírová, Loket
OkresSokolov
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha61 m²
Podlahová plocha67 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Výtahano
Lodžieano
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace