Prodej byty 2+1, 144 m² - Cádiz, Costa del Sol, La Alcaidesa

Prodej byty 2+1, 144 m² - Cádiz, Costa del Sol, La Alcaidesa
  • Adresa Cádiz, Costa del Sol, La Alcaidesa, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4841932
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 144 m²
  • Vlastnictví osobní

500 000 EUR

 

Byt na prodej 144 m2 La Alcaidesa

Úžasný apartmán s výhledem na moře a golfové hřiště v Alcaidese | 2 ložnice, 2 koupelny

Objevte tento působivý apartmán s úchvatným výhledem na moře a prestižní golfové hřiště v Alcaidese ve Španělsku. Tento apartmán se nachází v jedné z nejlepších rezidenčních čtvrtí a nabízí 2 ložnice, 2 koupelny (včetně koupelny), toaletu pro hosty a prostornou terasu. S užitnou plochou přibližně 144 m2 nabízí tato nemovitost velkorysé bydlení.

Stylový obývací pokoj a kuchyň mají otevřený půdorys, který doplňují špičkové kuchyňské spotřebiče Siemens. Tento byt je prakticky úplně nový, protože byl developerem dodán teprve před rokem. Využijte této příležitosti vlastnit nedotčený, nikdy neobývaný byt a zároveň platit nižší daně.

Komunitní vybavení je výjimečné, včetně plně vybavené posilovny, velkého bazénu, lázní, tureckých lázní, sauny, relaxační zóny a dokonce i co-workingového prostoru. Díky výhodné blízkosti pláže, golfových hřišť a všech společných zařízení je tato lokalita zárukou žádoucího životního stylu.

Tento apartmán připravený na klíč je vzácným klenotem, který se pyšní panoramatickým výhledem na golfové hřiště a moře, a to vše pouhých 200 m chůze od pláže. K jeho půvabu přispívá i nový pětihvězdičkový hotel Alcaidesa'a jedinečné golfové hřiště Links, které představují výjimečnou investiční příležitost. Kromě toho má tato nemovitost obrovský potenciál jako prémiový rekreační pronájem, který v hlavní sezóně přináší vysoké příjmy z pronájmu.

Nenechte si ujít tuto pozoruhodnou nemovitost - naplánujte si prohlídku ještě dnes! Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaCádiz, Costa del Sol, La Alcaidesa, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha144 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (19 m²)