Prodej apartmány, 47 m² - Ražanj

Prodej apartmány, 47 m² - Ražanj
  • Adresa Ražanj, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03697
  • Typ apartmány
  • Plocha 47 m²

184 200 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Byt v projektu - Ražanj, Rogoznica, 47m2

Příležitost! 60 metrů od moře, s nádherným výhledem na souostroví Rogoznice a otevřené moře, se připravuje luxusní projekt s 12 apartmány a přidruženými garážovými stáními, výstavba započne v roce 2025.

Tento byt v přízemí má na půdorysu označení č. 8 a zahrnuje obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, předsíň, koupelnu, ložnici a prostorný balkon, celková plocha 47m2.
Garážové stání se kupuje samostatně za cenu 25.000€.

Nedaleká pláž Ražanj je vzdálená 200m, není přeplněná ani během sezóny a centrum Ražanj s 5 restauracemi a 2 obchody je vzdálené 4 minuty snadné chůze.

K vybavení bytu patří keramické obklady a sanita 1.třídy dle výběru zákazníka, klimatizační jednotky v obývacím pokoji a ložnici s ovládáním wifi, podlahové vytápění také s ovládáním wifi, elektrické žaluzie v ložnici a koupelně, také s funkcí ovládání wifi, dvojité tvrzené a vrstvené skleněné zábradlí na balkony, dveře proti vloupání a další položky po dohodě.

Měřiče vody a elektřiny budou samostatné.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%), kupující neplatí daň z prodeje nemovitosti ve výši 3%.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich webových stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieApartmány
LokalitaRažanj, Chorvatsko
Plocha užitná47 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuProjekt
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Rok výstavby2025
ZařízenýNe
TelekomunikaceInternet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
VodaDálkový vodovod
TopeníJiné, Podlahové