Prodej stavebního pozemku (615m2) a rodinného domu (144m2), Velký Ratmírov - Jindřichův Hradec

Prodej stavebního pozemku (615m2) a rodinného domu (144m2), Velký Ratmírov - Jindřichův Hradec
  • Adresa Velký Ratmírov
  • Ev. č. RT1260-00747-1
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 116 m²

5 390 000 Kč

 

Ve výhradním zastoupení si Vám dovoluji představit unikátní pozemek s hrubou stavbou v obci Velký Ratmírov, která se nachází pouhých 7,5 km od historického města Jindřichův Hradec v jižních Čechách. Tento pozemek o rozloze 615 m2 je ideální pro ty, kteří hledají klid a krásné výhledy, a přitom chtějí být v dosahu městského života.

Na pozemku se nachází hrubá stavba domu se zastavěnou plochou 144 m2 a užitnou plochou přízemí 116 m2. Dům byl navržen s možností rozšíření o další bytovou jednotku v prvním nadzemním podlaží, která může mít samostatný vchod. Stavba je realizována z cihel Heluz Family 44, které jsou vyplněné polystyrenem, což zajišťuje tepelnou izolaci o 40 % vyšší než standard. Energetický štítek domu je v kategorii A, což svědčí o jeho vynikající energetické účinnosti. Orientace pozemku je na jih.

Dům je postaven ve venkovském stylu, ale je vybaven nejmodernějšími technologiemi. Bude napojen na všechny potřebné inženýrské sítě, včetně kanalizace, vodovodu a elektřiny. Okna s trojskly a fasáda rovnou na cihlu zajišťují vynikající tepelnou izolaci. Střecha je sedlová, pokrytá pálenými taškami BRAMAC, a hliníkové okapy jsou bezúdržbové.

Pozemek zahrnuje i zahradu, která je ideální pro relaxaci. Na vedlejším pozemku nelze dále stavět. Dům splňuje kritéria pasivního domu a k dispozici je kompletní projekt a stavební deník. Dokončení stavby je možné po dohodě se zájemcem - zbývá pouze 30 % práce, což umožňuje rychlé nastěhování. Dům je připraven na instalaci elektrokotle nebo tepelného čerpadla, podlahového topení i předokenních rolet. Je zde také příprava na kamna nebo krb - komín má již obložení. Mimo jiné bude z boku domu terasa o velikosti 24 m2, kde si můžete užívat klid.

Výhody tohoto pozemku spočívají nejen v jeho poloze s nádherným výhledem do přírody, ale i v dobré dopravní dostupnosti. Vlaková zastávka Děbolín je vzdálená jen 2 km. V obci Velký Ratmírov najdete hospodu, a veškeré další služby a obchody jsou v blízkém Jindřichově Hradci.

Tento pozemek s hrubou stavbou je ideální volbou pro ty, kteří hledají kvalitní bydlení v klidném prostředí s veškerým komfortem moderního života. Stačí jen dokončit zbývající práce a můžete se stěhovat do svého nového domova.

Těším se na Vás na prohlídce.

CENA K JEDNÁNÍ

Mimořádně úsporná A

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaVelký Ratmírov
OkresJindřichův Hradec
VelikostAtypický
Plocha užitná116 m²
Plocha pozemku615 m²
Stav objektuVe výstavbě
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný

Podobné nemovitosti