Pronájem byty 2+kk, 48 m² -

Pronájem byty 2+kk, 48 m² -
  • Adresa Přízova, Brno
  • Ev. č. RT1190-26817
  • Typ byty 2+kk
  • Plocha 48 m²
  • Vlastnictví osobní

17 800 Kč za měsíc

+popl. 3700, + přepis elektřiny na nájemníka

 

Hledáte bydlení v centru Brna, kde budete mít veškerou občanskou vybavenost jako na dlani? Nabízíme k podnájmu prosluněnou bytovou jednotku o dispozici 2+kk s celkovou podlahovou plochou 48,20 m² v ulici Přízova, Brno - Trnitá, která se nachází v těsné blízkosti obchodního centra Galerie Vaňkovka. Tento byt je umístěn v 5. nadzemním podlaží, avšak schodů se obávat nemusíte, protože budete mít k dispozici výtah.

Dispozičně je byt rozdělen na obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem a samostatnou ložnici. Obě místnosti jsou prostorné a prosvětlené. Samozřejmostí je také koupelna s WC. Kuchyňská linka je vybavena sklokeramickou deskou, digestoří, elektrickou troubou, lednicí, mikrovlnou troubou a myčkou. Přestože se byt nachází přímo v centru Brna, tak jeho velkou výhodou je dostatek parkovacích míst na parkovišti před domem, kde pohodlně zaparkujete v kteroukoliv hodinu.

Milovníci sportu jistě ocení jen pár desítek metrů vzdálené fitness centrum, jedinou nevýhodou je, že k němu vede cesta kolem výborné kavárny se skvělými zákusky.

Měsíční nájemné pro tuto bytovou jednotku je 17 800 Kč, poplatky za služby činí 3 700 Kč a elektřina bude přepsána na nájemníka. Při podpisu nájemní smlouvy zájemce hradí nájemné včetně poplatků za služby, vratnou kauci 25 000 Kč a odměnu realitní kanceláři. K dispozici máme 3D virtuální prohlídku, kterou na vyžádání velmi rádi zašleme.

Nezmeškejte tuto příležitost a kontaktujte mě pro další informace či osobní prohlídku.

Budu se na Vás těšit při osobním setkání. Ev. číslo: 26817.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+kk
LokalitaPřízova, Brno
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná48 m²
Plocha podlahová48 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Datum nastěhování1. květen 2024
ZařízenýNe
Výtahano
DopravaVlak, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
Reality 11
Reality 11
Nad Podbabskou skálou 350/17
Praha
info@reality11.cz

Zobraz 298 nabídek

Podobné nemovitosti