Prodej prostorného rodinného domu Praha - Kobylisy 181 m2, pozemek 1064 m2

Prodej prostorného rodinného domu Praha - Kobylisy 181 m2, pozemek 1064 m2
  • Adresa Modřínová, Praha - Kobylisy
  • Ev. č. RT1168-00390
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 128 m²

19 890 000 Kč

 

Toužíte-li po velkém domě s velkou zahradou, která Vám zajistí soukromí a klid, a to vše kousek od rušného centra Prahy, pak je tento dům právě pro Vás.
Je prostorný, a jeho součástí je udržovaná a velkorysá zahrada se vzrostlými stromy a okrasnými keři, které zaručují soukromí a klid.
Můžete zde posedět s rodinou pod zastřešenou pergolou u zapáleného krbu, užívat si grilování nebo jen tak relaxovat.

Dům leží na velmi pěkném místě v ulici Modřínová v Praze 8 - Kobylisích. Nedaleko je Ďáblický háj, kde si můžete užít procházky a vyžití s dětmi. V docházkové vzdálenosti se nachází hvězdárna a další hezká místa, stejně jako veškerá občanská vybavenost.
V blízkém okolí je dále sportoviště - tenisové kury a kurty na beach volejbal, zastávka autobusu MHD, zastávka tramvaje.
Dům zkrátka nabízí komfortní bydlení na pěkném klidném místě, s velmi dobrou dostupností do centra Prahy, a přitom kousek od lesa.

Dispozice domu:
- v přízemí domu je velkorysá chodba, ze které je vstup do kuchyně propojené s obývacím pokojem, kde jsou umístěna krbová kamna pro příjemné zimní večery. Dále se z obývacího pokoje dostanete do ložnice, ze které je pak vstup do koupelny se sprchovým koutem a WC. Koupelna je zároveň přístupná i z chodby.
- do patra vede dřevěné schodiště, kde je jeden větší pokoj a dva malé pokoje, vestavěná skříň na chodbě, koupelna se sprchovým koutem a toaletou.
- v prostorném suterénu, který může rovněž rozšířit obytný prostor, je umístěn kombinovaný plynový kotel pro vytápění a ohřev vody.
K domu náleží garáž.

V roce 2007 byly na domě prováděny rekonstrukce - rozvody elektřiny, plynu, vody a odpadu, fasáda a další lehké úpravy v domě. Od té doby je dům ve velmi udržovaném stavu, můžete se hned nastěhovat.

Určitě doporučuji prohlídku tohoto pěkného domu s překrásnou zahradou, budete okouzleni.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaModřínová, Praha - Kobylisy
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná128 m²
Plocha pozemku1.064 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
Rok výstavby1970
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Sklepano (53 m²)
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední plynové

Podobné nemovitosti