Pozemek se zahradní chatou ve Veverské Bítýšce v ulici Za řekou o velikosti 845 m2 (rekreace/výstavba)

Pozemek se zahradní chatou ve Veverské Bítýšce v ulici Za řekou o velikosti 845 m2 (rekreace/výstavba)
  • Adresa Za řekou, Veverská Bítýška
  • Ev. č. RT1221-01406
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 845 m²

2 980 000 Kč

cena k jednání

 

K prodeji nabízíme pozemek – zahradu ve Veverské Bítýšce, který je podle územního plánu umístěn v plochách určených pro výstavbu rodinných domů. Pozemek je rovinatý, má obdélníkový tvar a je umístěn v klidné ulici mezi již stojícími rodinnými domy. Na pozemku je umístěna rekreační jednopodlažní dřevěná chata na kamenné podezdívce o celkové ploše 48 m2. V současné chvíli je pozemek využíván jako zahrada, je zatravněn a jsou na něm vzrostlé ovocné stromy. Součástí pozemku je také vlastní studna s užitkovou vodou.

Celková plocha pozemku včetně zastavěné plochy činí 845 m2, šíře pozemku je 11,7 m pozemek je oplocen. Pozemek je přístupný z místní komunikace z ulice Za řekou přes vjezdovou bránu. V zadní části pozemku bude vybudován plot pro oddělení od další části zahrady stávajícího vlastníka.

Veškeré přípojky energií jsou k dispozici v místní komunikaci tedy el. energie, voda, obecní kanalizace, plyn a datové sítě.

Dřevěná rekreační chata s pultovou střechou o půdorysu 7,5 x 6,3 m, plní svůj účel, byla vystavěna před cca 50-ti lety, je průběžně udržována a je v dobrém technickém stavu. Součástí zahradní chaty je veranda, obývací pokoj, kuchyně a ložnice. Objekt je rovněž částečně podsklepen. Chata je napojena na el. energii. Ostatní sítě v objektu nejsou.

Pozemek se zahradní chatou je možné nadále užívat k rekreačním účelům nebo je možné jej využít k výstavbě menšího rodinného domu o dvou podlažích u hranice stavby na sousedním pozemku.

IPP pro danou lokalitu není stanoven, velikost budoucí stavby bude individuálně posuzovat stavební úřad Veverská Bítýška.

K dispozici je zpracovaný geometrický oddělovací plán, kterým bude nově vzniklá parcela při vkladu do katastru oddělena od zahrady stávajícího vlastníka.

Další informace: Zóna s nízkým nebezpečím výskytu povodně / záplavy kategorie 2. Radonový index 2 – střední riziko výskytu radonu.

Bližší informace vám poskytneme na vyžádání.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaZa řekou, Veverská Bítýška
OkresBrno-venkov
Plocha pozemku845 m²
Poloha objektuŘadový
ZástavbaObytná
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace

Podobné nemovitosti